Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυλωνίτης στα panionianea.gr: «Δουλειά και βελτίωση…»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Τάσος Αυλωνίτης. Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, ο...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Τάσος Αυλωνίτης.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ήταν από τους λίγους παίκτες του Πανιωνίου που ξεχώρισαν στο ματς με τον Πανθρακικό, μίλησε –μεταξύ άλλων- για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον σύλλογο της Κομοτηνής, αλλά και για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε μέχρι πριν λίγες μέρες, ενώ τόνισε πως το κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, πέρασε και στους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τάσου Αυλωνίτη στα panionianea.gr

-Τάσο, ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, τι γεύση σας αφήνει αυτό το ματς;

«Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, γιατί ήταν ένα εντός έδρας παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει πως κοιτάμε πάντα μόνο τους τρεις βαθμούς. Βέβαια, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θεωρείται θετικός ο βαθμός. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, προσπάθησε να μην το χάνεις».

-Που πιστεύεις ότι οφείλεται η κακή εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ;

«Στο ότι δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την ομιλία στα αποδυτήρια, εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι».

-Επόμενο ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Στόχος του Πανιωνίου;

«Είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, άρα θα πάμε για τη νίκη. Όμως πρώτο μέλημα είναι να μην χάσουμε, όπως άλλωστε και σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι»

-Προερχόσουν από τραυματισμό, όμως κατάφερες να αγωνιστείς κανονικά κόντρα στον Πανθρακικό και είχες και πολύ καλή απόδοση…

«Καταρχήν οφείλω πολλά στον κ. Δάρα, στον κ. Πλιάγκο και τους φυσιοθεραπευτές, οι οποίοι ήταν συνεχώς δίπλα μου ώστε να ξεπεράσω όσο πιο γρήγορα γινόταν τον τραυματισμό. Ευτυχώς ήταν σε σημείο που υποτροπή είχε μικρή πιθανότητα να υπάρξει. Ήθελα πολύ να αγωνιστώ και ευτυχώς δεν είχα κανένα θέμα με αυτό το πρόβλημα».

-Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό υπήρχε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, λόγω των γενεθλίων της ομάδας, αλλά και της «μαύρης» επετείου από την καταστροφή της Σμύρνης. Πως το ζήσατε εσείς οι ποδοσφαιριστές;

«Πραγματικά νιώσαμε και εμείς το κλίμα που υπήρχε στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα γεγονότα για τον σύλλογο και την ιστορία του και μακάρι να είχε συνοδευτεί με μία νίκη αυτή η μέρα».

-Τέλος, θέλω να μου πεις αν είσαι ικανοποιημένος από την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στο πρωτάθλημα;

«Νομίζω πως η αρχή μας στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι άσχημη. Δεν πρέπει, όμως, να ασχολούμαστε από τόσο νωρίς με τους βαθμούς, σε σχέση με την δουλειά και την βελτίωση που πρέπει να δείξουμε από εδώ και πέρα. Πρέπει να ρίχνουμε το βάρος και να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια