Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι δόσεις από το Απήλιον

Κανονικά έχουν καταβληθεί οι δύο πρώτες δόσεις χρημάτων που δικαιούται η ΠΑΕ Πανιώνιος από την αγοραπωλησία του Απήλιον. Τα χρήματα όμως δε...

Κανονικά έχουν καταβληθεί οι δύο πρώτες δόσεις χρημάτων που δικαιούται η ΠΑΕ Πανιώνιος από την αγοραπωλησία του Απήλιον.


Τα χρήματα όμως δεν... φτάνουν στα γραφεία της κυανέρυθρης ΠΑΕ, αλλά στα ταμεία του ελληνικού δημοσίου για την εξυπηρέτηση των χρεών της εταιρίας προς την εφορία (και όχι μόνο).

Άλλωστε αποτελούσε σημείο της συμφωνίας μεταξύ των ανθρώπων της ΠΑΕ και του πρώην μεγαλομετόχου Κωνσταντίνου Τσακίρη ότι από τα χρήματα της αγοραπωλησίας θα εξοφληθούν χρέη που αφορούν μόνο το Δημόσιο.

Από τα συγκεκριμένα ποσά οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν πως θα τακτοποιηθούν τα χρέη και στο μέλλον η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα με φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.



8 σχόλια

  1. Τι εννοείτε όταν λέτε: "Άλλωστε αποτελούσε σημείο της συμφωνίας μεταξύ των ανθρώπων της ΠΑΕ και του πρώην μεγαλομετόχου Κωνσταντίνου Τσακίρη ότι από τα χρήματα της αγοραπωλησίας θα εξοφληθούν χρέη που αφορούν μόνο το Δημόσιο"; Συμφώνησε και η ΠΑΕ για την πώληση του Απήλιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν της επεφτε λογος νομιζω γιατι αν θυμαμαι καλα το σεπtεμβριο εληγε η συμβαση για το απηλιον και ειναι και εξολοληρου του τσακ (αν δε τα λεω καλα διορθωστε με). Εκτος αν εννοει για καποια συμφωνια που μπορει να εγινε για να παρουμε χρηματα και να φυγουμε πριν το σεπτεμβριο απο το απηλιον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να συμφωνήσει η Παε για την πώληση του Απήλιον; Δικό της ήταν; Ιδιοκτησίας του Τσακίρη ήταν, ότι ήθελε το έκανε. Όμως απ' αυτή την πώληση ο Πανιώνιος θα πάρει κάποια χρήματα, τα οποία σωστά κατά την άποψή μου, πηγαίνουν να καλύψουν χρέη προς την εφορία και το ΙΚΑ, ώστε η ομάδα να μπορέσει να πάρει μελλοντικά φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και να πάψει να ισχύει η απαγόρευση σε ότι αφορά στις μεταγραφές, να πληρώνονται τα δεδουλευμένα κλπ. Και νομίζω ότι είναι μιά σωστή απόφαση της διοίκησης.
    Καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί και να διερευνάμε τα τεκταινόμενα, όμως δε θα πρέπει να είμαστε καχύποπτοι με το παραμικρό και προπάντων γκρινιάριδες! Ιδίως αν δεν ξέρουμε τα δεδομένα και τα πραγματικά γεγονότα!
    Ο Πανιώνιος για να χρησιμοποιεί το Απήλιον πλήρωνε στον Τσακίρη κάποιο τίμημα, δεν το χρησιμοποιούσε τζάμπα! Το ζητούμενο είναι το νέο προπονητικό κέντρο που χρησιμοποιεί τώρα ο Πανιώνιος στη Βάρη να κοστίζει λιγότερο απ' ότι το Απήλιον. Απ' όση πληροφόρηση έχω, νομίζω ότι το τωρινό κοστίζει λιγότερο απ' ότι το Απήλιον. Συνεπώς η πώληση του Απήλιον αποδείχθηκε επικερδής για τον Πανιώνιο.
    Τώρα γιατί ο Τσακίρης άφησε ένα ποσοστό στον Πανιώνιο, απο την πώληση του Απήλιον είναι ένα ερώτημα. Ίσως επειδή νοιώθει τύψεις εξαιτίας των τεράστιων λαθών που έκανε κατά την περίοδο της ενασχόλησής του με τον Πανιώνιο. Τα οποία ζημίωσαν τόσο την τσέπη του όσο και την ίδια την ομάδα. Αν ο Τσακίρης έκανε συνετή διαχείριση και δεν σκόπευε άσκοπα πολλά χρήματα, θα μπορούσε να ήταν ακόμη στο τιμόνι του Πανιωνίου, ο οποίος δε θα έψαχνε τώρα να βρει επενδυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε γκρινιάζω αδελφέ, ρωτάω. Το Απήλιον είχε περάσει σε εταιρεία του Τσακ, αλλά το οικόπεδο ήταν ιδιοκτησίας της ΠΑΕ πριν. Όταν ακούω λοιπόν ότι η ΠΑΕ πήρε χρήματα και μάλιστα διαπραγματεύτηκε γι' αυτά, 2 πράγματα συμβαίνουν. Η έπρεπε να βάλει και η ΠΑΕ κάποια υπογραφή για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, ή ο Τσακ τα δώρησε στην ομάδα χωρίς να έχει υποχρέωση και τους είπε αυτά από εμένα για την εφορία. Δεν έχω δικαίωμα να ρωτήσω και να μάθω σαν Πανιώνιος τι συμβαίνει; Γιατί αν η ΠΑΕ συμφώνησε για το Απήλιον για 500.000, είναι έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το οικόπεδο, όπως και το Απήλιο, ήταν ιδιοκτησία του Τσακίρη -και μόνο του Τσακίρη- από την πρώτη στιγμή. Πώς είναι δυνατόν άλλωστε να ήταν ιδιοκτησία της ΠΑΕ;
    Ο Τσακίρης αποζημίωσε την ΠΑΕ γιατί έσπασε τη συμφωνια χρήσης του Απήλιου, προκειμένου να το πουλήσει στον Αλαφούζο.
    Απλό είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ 'ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ'.
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΠΕΙΣ 'ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ' Η 'ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ';
    ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΣΟΥ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 10 ΜΥΡΙΑ. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μπέος είχε πάρει κατι ΑΛΛΑ οικοπεδα στη Βάρη τα οποία ήταν στο όνομα της ΠΑΕ. Νομίζω όμως ότι αυτά πουλήθηκαν πριν απο μερικά χρόνια. Το Απήλιον ήταν εξ ολοκλήρου της Σμύρνης 1980 (ιδιοκτησίας Τσακίρη). Όσο για το κόστος μίσθωσης αυτό είχε πέσει στα 6 χιλιάρικα το μήνα στην τελευταία συμφωνία με τον Τσακίρη. Παράλληλα με τη νέα συμφωνία ακυρώθηκε η προηγούμενη η οποία μιλούσε για (νομίζω) 25 χρόνια ενικοίαση του κέντρου από την ΠΑΕ. Η νέα συμφωνία είχε λήξη κάπου τώρα. Προφανώς ο Τσακίρης προχώρησε σε αυτή τη συμφωνία για να έχει ελεύθερα τα χέρια του να πουλησει το κέντρο. Όπως και έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα ηταν δυνατον να ηταν ιδιοκτησια του πανιωνιου αφου το εφτιαξε η διοικηση τσακιρη με τις μεταγραφες σπυροπουλου-μακου κ.α. Αρα επρεπε να ανηκει στην παε κ οχι στο λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή