Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χάνει Καλαμαριά ο Κολοβός

Στην Αθήνα επέστρεψε η αποστολή του Πανιωνίου και αμέσως οι παίκτες έπιασαν... δουλειά. Οι κυανέρυθροι την Τετάρτη (25/09) αγωνίζονται με τ...

Στην Αθήνα επέστρεψε η αποστολή του Πανιωνίου και αμέσως οι παίκτες έπιασαν... δουλειά.


Οι κυανέρυθροι την Τετάρτη (25/09) αγωνίζονται με τον Απόλλωνα Καλαμαριά για το Κύπελλο Ελλάδος στη Νέα Σμύρνη και έτσι χρόνος για... ξεκούραση δεν υπάρχει!

Εκτός από την εν λόγω αναμέτρηση αναμένεται να μείνει ο Δημήτρης Κολοβός, που αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι του Παγκρήτιου, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από κάκωση στο μηνίσκο.

Ο νεαρός διεθνής επιθετικός εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα και αποφασίστηκε να συνεχίσει την θεραπεία του. Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας (23/09) ο 20χρονος άσος θα διανυκτερεύσει στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. Να δείτε που θα έχει ενοχλήσεις και δεν θα παίξει με τον γαύρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω πως δεν θα παίξει και με τον γαύρο και καλά λόγω τραυματισμού. Αν υπάρχει συμφωνία να μην παίξει στα μεταξύ μας επειδή τον έχουμε ήδη πουλήσει( αλήθεια πόσο τελικά?), ας μας το πούνε, μη μας κοροιδεύουνε.
    Είναι κάτι σαν την ...γαστρεντερίντιδα του Μενδρινού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, επειδή δεν είχε βγει δελτίο ακόμα και το στημένο σκηνικό με την πώληση του Σπυρόπουλου στον παο , ότι του επιτέθηκαν στην προπόνηση οι πάνθηρες. Η διοίκηση έχει νοοτροπία δεκαετιας 60. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει φράγκο , είναι ότι μας δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για να ολοκληρώσω αυτές οι δικαιολογίες είναι για χαμηλό επίπεδο οπαδών ,όπως οι γαύροι κύριε Σουφλέρη ( όπως εσεις). Εμείς είμαστε Πανιώνιοι ,λίγο πιο έξυπνοι από το επίπεδο των υπολοίπων. Και πότε θα το καταλάβουν και οι Τσάβαλοι κ.λ.π. για να τον στείλουν σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή