Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Αυλωνίτη, Γιάννου η αποστολή

Με τους Αυλωνίτη και Γιάννου να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της ομάδας, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (14/09) η προετοιμασία του Πανιωνίου γ...

Με τους Αυλωνίτη και Γιάννου να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της ομάδας, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (14/09) η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό.


Ο Νίκος Παντελής είδε τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να γυμνάζεται σε κανονικούς ρυθμούς και έτσι τον συμπεριέλαβε στους 20 εκλεκτούς του για το ματς με την σύλλογο της Θράκης.

Στην αποστολή βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ιστορικού, Απόστολος Γιάννου, ο οποίος σε περίπτωση που αγωνιστεί θα πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα.

Κανονικά υπολογίζεται, όπως αναμενόταν άλλωστε, και ο Θέμης Κουλουχέρης, που ειναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα του Πανιωνίου, αν δεν είναι 100% έτοιμος ο Αυλωνίτης.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συνθέτουν την αποστολή της ομάδας: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Γιάννου, Πάνος, Μενδρινός, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης, Καμπάνταης, Μαρουκάκης, Λάσνικ, Ριβέρο.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια