Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πεντάσφαιρος» ο Πανιώνιος στην Κρήτη!

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Πανιώνιος το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τον οποίο και συνέτριψε με 5-1, στο εξ αναβολής ματς της...

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Πανιώνιος το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τον οποίο και συνέτριψε με 5-1, στο εξ αναβολής ματς της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκας.


Το… χορό των γκολ για τους κυανέρυθρους άνοιξε στο 10’ ο Ντάγκρας, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας ο Ιβάνοβ στο 57’.

O ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα έκανε το 3-0, ενώ στο 88’ ο Σκλαμάκης μείωσε προσωρινά σε 3-1 για τους γηπεδούχους.

Οι παίκτες του Πανιωνίου, όμως, κατάφεραν στις καθυστερήσεις να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ ακόμη περισσότερο, καθώς ο Μπρέντι στο 1ο και το 4ο λεπτό του έξτρα χρόνου παραβίασε την εστία του Γιαννόπουλου και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΟΦΗ: Γιαννόπουλος, Μπολάκης, Παχάκης, Χύζι, Φάζος, Μπάμπης (46’ Αδαμάκης), Μανιδάκης, Σκούφος (71’ Παπαδιός), Μαραθιανός, Χρηστάκης, Χατζάκης (46’ Σακλαμάκης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πολίτης, Μέξης, Κωτσάλας, Καλύβας, Λουλάι (78’ Ρουσσάκης), Γκίνης, Ιβάνοβ, Πινιώτης, Ζήσης, Αρώνης (58’ Καρκασίνας), Ντάγκρας (69’ Μπρέντι)

Δεν υπάρχουν σχόλια