Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο

Να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (22/09,18:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο Νίκος Παντελ...

Να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (22/09,18:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη.


Ο Νίκος Παντελής περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Πανθρακικό, και φυσικά στόχος των κυανέρυθρων είναι να επιστρέψουν στην Αθήνα με βαθμούς ή βαθμό.

Εκτός μάχης για τον αγώνα του Ηρακλείου έχει τεθεί ο τραυματίας Νίκος Παντίδος, ενώ αντίθετα οι Απόστολος Γιάννου και Δημήτρης Κολοβός ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και έτσι τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους.

Η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει ο Παντελής αποτελεί... αίνιγμα, καθώς όπως έχει τονίσει ο ίδιος θα γίνουν προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές.

Το πιθανότερο αρχικό σχήμα αναμένεται να απαρτίζουν οι: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Ριβέρο, Ντούνης, Αραβίδης και Καμπάνταης.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν με αξιώσεις και οι Λάσνικ, Κολοβός, Πάνος.

Αναλυτικά η αποστολή: Μενδρινός, Λαμπρόπουλος, Κολοβός, Αυλωνίτης, Κούρος, Κουλουχέρης, Αραβίδης, Καμπάνταης, Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Καλτσάς, Πάνος, Λάσνικ, Ριβέρο, Κούρος, Ντούνης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια