Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δυνατά «τεστ» στην Δράμα για τον Ιστορικό

Στην Δράμα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28, 29/9) θα δοθούν οι επόμενοι αγώνες προετοιμασίας του Πανιωνίου εν όψει της νέας σεζόν. Οι «κυανέ...

Στην Δράμα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28, 29/9) θα δοθούν οι επόμενοι αγώνες προετοιμασίας του Πανιωνίου εν όψει της νέας σεζόν.


Οι «κυανέρυθροι» θα πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά, που διοργανώνει ο τοπικός ΚΑΟΔ στο πλαίσιο του εορτασμού για την συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της πόλης.

Ο «Ιστορικός» θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (28/9, 6 μ.μ.) τον διοργανωτή ΚΑΟΔ και την Κυριακή (29/9) αναλόγως του αποτελέσματος τον νικητή ή τον ηττημένο του άλλου αγώνα του Σαββάτου ΠΑΟΚ – Λουκόιλ Ακαντέμικ Σόφιας.

Ο μικρός τελικός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 4 μ.μ. και ο μεγάλος στις 6 μ.μ.

"Μέσα" ο Καββαδάς, εκτός Κάρτερ, Μπατής

Ο Βασίλης Καββαδάς, που είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια μετά την συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, ενσωματώθηκε από χθες Δευτέρα (23/9) στην προετοιμασία του Πανιωνίου και θα ακολουθήσει την αποστολή στην Δράμα.

Εκτός των προπονήσεων των «κυανέρυθρων» έχουν τεθεί ο Μαρκ Κάρτερ, που υπέστη κάκωση στο αριστερό μετατάρσιο της ποδοκνημικής και αναμένεται να μην αγωνιστεί στο τουρνουά της Δράμας, και ο Μάριος Μπατής, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και έχει προκληθεί οίδημα. Η επιστροφή του αρχηγού του «Ιστορικού» στην δράση υπολογίζεται σε διάστημα τριών, τεσσάρων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια