Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν προλαβαίνει Ολυμπιακό ο Κολοβός

Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Δημήτρης Κολοβός στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος...

Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Δημήτρης Κολοβός στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.


Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, δεν κατάφερε να γυμναστεί ούτε την Πέμπτη (26/09) και πλέον η συμμετοχή του στο ματς με τους "ερυθρόλευκους" θεωρείται κάτι παραπάνω από αμφίβολη.

Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας άσος ταλαιπωρείται από κάκωση μηνίσκου στο εγχειρισμένο του πόδι από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη αγωνίστηκε, όμως έγινε αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις.

Εκτός "μάχης" έχουν τεθεί και οι τραυματίες Νίκος Παντίδος και Δημήτρης Τόσκας.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης 

4 σχόλια

  1. ΤΣΑΜΠΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.ΕΧΕΙ ΗΔΗ 2 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη έκπληξη....
    Α ρε βρεγμένη σανίδα σε μερικούς που χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΕΝΑΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην εισαι κοροιδο αν επαιρνε καρτα θα το καταλαβαιναμε...ενω τωρα κοιμομαστε ορθιοι...ξεφτιλισμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή