Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στον τελικό από τον ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ (65-56) στον τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε ο ΚΑΟΔ στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ετών από την απελευ...

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ (65-56) στον τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε ο ΚΑΟΔ στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ετών από την απελευθέρωση της Δράμας.


Οι «κυανέρυθροι» αγωνίστηκαν και στο σημερινό ματς χωρίς τους τραυματίες Μαρκ Κάρτερ, Δημήτρη Σταμάτη. «Πρώτα από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΚΑΟΔ για την πρόσκληση συμμετοχής στο τουρνουά και για την φιλοξενία», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. «Ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά με την συμμετοχή τριών ομάδων, που θα πάρουν μέρος στο Eurocup και του πολύ ανταγωνιστικού ΚΑΟΔ. Ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δύο δυνατούς αγώνες».

«Σήμερα ηττηθήκαμε για πρώτη φορά σε αγώνα προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν», συνέχισε ο προπονητής του Πανιωνίου και επισήμανε ότι: «Ασφαλώς αυτή η ήττα θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας σε άμυνα και επίθεση και το πιο σημαντικό είναι ότι θα μάθουμε από τα λάθη μας. Θα μάθουμε, επίσης, να διαχειριζόμαστε τις όποιες ήττες γνωρίσουμε κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου με τον σωστό τρόπο».

Διαιτητές: Γ. Πουρσανίδης, Μπήτης, Ξενικάκης.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 35-25, 50-44, 65-56.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λιάπης, Κούπερ 4, Χαραλαμπίδης 9, Πέιν 5 (1), Τσόχλας 6, Δέδας 7 (1), Μαργαρίτης 6, Μπόγρης 12, Κασελάκης 6, Τσαϊρέλης 11 (1), Βουτσίτσεβιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 16 (1), Μισέλ 9, Μοτσενίγος, Ντούβνιακ 6, Αθανασούλας 4, Μπατής 12 (1), Σαλούστρος, Mίλμπουρν, Σίμτσακ, Καβαδάς, Σπυρόπουλος, Λάνγκφροντ 9 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια