Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μίλμπουρν: «Έτοιμοι για μία καλή χρονιά»

«Έχουμε όλα τα «εργαλεία» για να κάνουμε καλή σεζόν», τόνισε στην ιστοσελίδα της κυανέρυθρης ΚΑΕ ο Λάντον Μίλμπουρν για τον Πανιώνιο της νέα...

«Έχουμε όλα τα «εργαλεία» για να κάνουμε καλή σεζόν», τόνισε στην ιστοσελίδα της κυανέρυθρης ΚΑΕ ο Λάντον Μίλμπουρν για τον Πανιώνιο της νέας αγωνιστικής χρονιάς.


«Αισθάνομαι πολύ καλά», είπε ο 26χρόνος Αμερικανός φόργουορντ, που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στον «Ιστορικό», και επισήμανε ότι: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Την φετινή σεζόν έχουμε πολλά «όπλα», είμαστε πολύ αθλητική και γρήγορη ομάδα, έχουμε μέγεθος. Νομίζω ότι έχουμε όλα τα «εργαλεία» για να κάνουμε σπουδαία σεζόν και να εντυπωσιάσουμε».

«Νομίζω ότι θα έχουμε καλύτερη ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά», είναι η εκτίμηση του Μίλμπουρν για το φετινό ρόστερ. «Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις, έχουμε «βάθος» πάγκου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν η σεζόν είναι μεγάλη σε διάρκεια και οι αγώνες πολλοί», εξήγησε ο 26χρόνος Αμερικανός φόργουορντ και παρατήρησε για την συμμετοχή της ομάδας στην ευρωπαϊκή διοργάνωση ότι: «Όλοι ανυπομονούμε για την συμμετοχή μας στο Eurocup, είμαστε ενθουσιασμένοι, δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για μια καλή χρονιά».

Η προετοιμασία του Πανιωνίου συνεχίζεται αύριο (28/9) και μεθαύριο Κυριακή (29/9) με την συμμετοχή στο τουρνουά του ΚΑΟΔ στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της Δράμας και ο Μίλμπουρν σχολίασε ότι: «Στο τουρνουά της Δράμας θέλουμε να εκτελέσουμε σε άμυνα και επίθεση πράγματα, που δουλεύουμε στην προπόνηση, να «λυθούν» τα πόδια μας και θα είναι χρήσιμο μετά από μια περίοδο, που κάναμε προπονήσεις μεταξύ μας, να παίξουμε εναντίον διαφορετικών παικτών και να δοκιμαστούμε απέναντι σε διαφορετικούς τρόπους επίθεσης και άμυνας».

Αμφίβολη είναι στο τουρνουά της Δράμας η συμμετοχή του Δημήτρη Σταμάτη, που τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, ενώ ο Μαρκ Κάρτερ θα ακολουθήσει την αποστολή, που αναχωρεί αύριο το πρωί (28/9), στην μακεδονική πόλη, αλλά δεν θα αγωνιστεί λόγω κάκωσης στο αριστερό μετατάρσιο της ποδοκνημικής.

Οι «κυανέρυθροι» στο τουρνουά της Δράμας θα αντιμετωπίσουν αύριο Σάββατο (28/9, 6 μ.μ.) τον διοργανωτή ΚΑΟΔ και την Κυριακή (29/9) αναλόγως του αποτελέσματος τον νικητή ή τον ηττημένο του άλλου αγώνα του Σαββάτου ΠΑΟΚ – Λουκόιλ Ακαντέμικ Σόφιας.

Ο μικρός τελικός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 4 μ.μ. και ο μεγάλος στις 6 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια