Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνετη φιλική νίκη επί του ΚΑΟΔ

Ο Πανιώνιος νίκησε τον ΚΑΟΔ (61-51) στο τουρνουά που διοργανώνει η δραμινή ομάδα στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 100 ετών από τ...

Ο Πανιώνιος νίκησε τον ΚΑΟΔ (61-51) στο τουρνουά που διοργανώνει η δραμινή ομάδα στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της πόλης.


Οι «κυανέρυθροι» με την νίκη τους προκρίθηκαν στον αυριανό (29/9, 6 μ.μ.) τελικό του τουρνουά και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα ΠΑΟΚ – Λουκόιλ Ακαντέμικ Σόφιας.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε ακόμη και με διαφορά 20 πόντων (35-15 στο 15’), ενώ αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Μαρκ Κάρτερ, Δημήτρη Σταμάτη.

«Ξεκινήσαμε αρκετά συγκεντρωμένοι και με διάθεση στην άμυνα», σχολίασε για την εμφάνιση του «Ιστορικού» ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. «Δουλέψαμε αρκετά ομαδικά στην επίθεση, είχαμε, όμως, και κάποια κενά διαστήματα στην απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο χάσαμε την συγκέντρωση μας, κάναμε αρκετά λάθη και αλλάξαμε τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα».

«Το τεστ απέναντι σε μια ομάδα που είναι ισχυρή στην έδρα της θα μας βοηθήσει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας μας», τόνισε ο προπονητής του Πανιωνίου και σημείωσε ότι: «Χρειάζεται να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση μας και να βελτιώσουμε τα λάθη μας».

Τα δεκάλεπτα: 13-25, 23-39, 38-51, 51-61.

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς) : Σλαφτσάκης 8,Τσόβιτς, Τζόουνς 2,Πολκ 9,Βον 7,Μάρκοβιτς 8,Σπυριδωνίδης 2,Μπάβτσιτς 2, Ζάρας 5, Μπένας, Χρυσικόπουλος 8, Κολοβής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σφαιρόπουλος): Μακ Κόλουμ 10, Μοτσενίγος 6, Ντούβνιακ 3 (1), Μίλμπουρν 4, Αθανασούλας 7, Μπατής 6, Καββαδάς 3, Λάνγκφορντ 6, Μισέλ 8, Σίμτσακ 3, Σαλούστρος 5 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια