Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ναι ρε Ελλαδάρα!!!

Η Εθνική Ομάδα με τεράστια εμφάνιση, πολύ τσαμπουκά και μεγάλη καρδιά επικράτησε της ισχυρής Ισπανίας με 79-75 και έκανε το ιδανικό ξεκίνημα...

Η Εθνική Ομάδα με τεράστια εμφάνιση, πολύ τσαμπουκά και μεγάλη καρδιά επικράτησε της ισχυρής Ισπανίας με 79-75 και έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στην δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.


Η "επίσημη αγαπημένη", η οποία ήταν συγκλονιστική, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ σε αρκετά διαστήματα του αγώνα, έδειξε ψυχικά αποθέματα, έδειξε πολύ σοβαρό πρόσωπο και δίκαια κατάφερε να φτάσει στην σπουδαία επικράτηση!

Μεγάλη εμφάνιση από όλους τους παίκτες της Εθνικής μας, που έδειξαν πως έχουν τεράστια ελληνική καρδιά και με τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα η "γαλανόλευκη" μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στην διοργάνωση.

Πρώτος σκόρερ με 20 πόντους για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Βασίλης Σπανούλης, με τον Καϊμακόγλου να ακολουθεί με 11. Εξαιρετική εμφάνιση από τον δυναμικό Μπουρούση, ενώ σπουδαίες βοήθειες έδωσαν σε σημαντικά σημεία του ματς οι Πρίντεζης και Μπράμος.

Καλή παρουσία και από τον κυανέρυθρο Βασίλη Καββαδά, ο οποίος ξεκίνησε στην βασική πεντάδα της ομάδας και σημείωσε 3 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-26, 41-38, 52-57, 79-75


Ελλάδα (Τρινκιέρι): Ζήσης 4, Σπανούλης 20, Μπουρούσης 10, Καϊμακόγλου 11, Μαυροκεφαλίδης 1, Μπράμος 8, Περπέρογλου, Σλούκας 7, Παπανικολάου 5, Πρίντεζης 10, Καββαδάς 3.

Ισπανία (Ορένγκα): Φερνάντεθ 20, Γιούλ 2, Γκασόλ Μ. 20, Καλδερόν 5, Μουμπρού 3, Αγκιλάρ 3, Κλαβέρ 9, Ρέι, Ροντρίγκεθ 3, Ρούμπιο 6, Σαν Εμετέριο 4.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια