Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ισοπαλία στην Ελευσίνα-«Πρώτη» του Γιάννου!

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στο γήπεδο της Ελευσίνας. "Πρώτη&q...

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στο γήπεδο της Ελευσίνας. "Πρώτη" του Απόστολου Γιάννου με τα κυανέρυθρα.


Οι κυανέρυθροι παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές στο εν λόγω ματς, με τον Νίκο Παντελή να ξεκινάει την ομάδα με τους: Παπαδόπουλο, Κούρο, Παντίδο, Λιόλιο, Ζαχαράκη, Ριβέρο, Παναγιωτούδη, Μπούζα, Καμπάνταη, Γιάννου και Πάνο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους, όμως με δυσκολία κατάφερναν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία των γηπεδούχων.

Οι καλύτερες στιγμές του 45λέπτου για τον Πανιώνιο ήρθαν από τους Πάνο και Καμπάνταη, με τα σουτ των δύο ποδοσφαιριστών να διώχνει με δυσκολία ο τερματοφύλακας του Πανελευσινιακού.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιστορικός ξεκίνησε με τέσσερις αλλαγές. Οι Μενδρινός, Λαμπρόπουλος, Μαρουκάκης και Κούρντι πήραν τις θέσεις των Μπούζα, Παναγιωτούδη, Παντίδου και Γιάννου.

Η εικόνα της "επανάληψης" άλλαξε αρκετά, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα
και τον Πανιώνιο να δείχνει αδυναμία στην δημιουργία του παιχνιδιού του.

Η καλύτερη στιγμή για τους κυανέρυθρους δημιουργήθηκε στο 78', με τον Καμπάνταη να κάνει το πλασέ στην κίνηση, με τον γκολκίπερ όμως των γηπεδούχων να αντιδράει σωστά και με δυσκολία να κρατάει το "μηδέν" για την ομάδα του.

Μία πολύ καλή στιγμή είχε και ο Πανελευσινιακός, καθώς ο Σιδηρόπουλος έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο εξωτερικό δοκάρι των κυανέρυθρων.

*Ο Γιάννου, ο οποίος είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο από τον Μαρουκάκη, στο 79' πέρασε ξανά στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Καμπάνταη.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλας) Τσακιλτσίδης, Κωνσταντινίδης (85’ Κατσικιάς), Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου (70’ Ευθυμίου), Ριζογιάννης, Μιχελής (62’ Ρούσεφ), Μαρής (70’ Τροϊρης), Ραχίμ (80’ Ξύδης), Ουέλινγκτον (85’ Κοκκόλης), Σιδηρόπουλος (70’ Κουσκουνάς).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής) Παπαδόπουλος (62' Σαχσανίδης), Κούρος, Παντίδος (46' Λαμπρόπουλος), Λιόλιος, Ζαχαράκης, Ριβέρο (62' Μητρόπουλος), Παναγιωτούδης (46' Μενδρινός), Μπούζας (46' Κούρντι), Καμπάνταης (79' Γιάννου), Γιάννου (46' Μαρουκάκης), Πάνος (84' Κωστάκης).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια