Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η... ακτινογραφία των κυανέρυθρων

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανθρακικό. Γράφει ο Γιώργος Καρ...

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανθρακικό.


Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γιαννακόπουλος: Δεν φέρει ευθύνη στο τέρμα που δέχτηκε. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πάντως ήταν θεατής, αφού ο Πανθρακικός ναι μεν έφτασε αρκετές φορές στην περιοχή του Πανιωνίου, όμως δεν είχε πολλές τελικές προς την εστία.

Κούρντι: Σταθερή απόδοση από τον Κούρντι. Καλή παρουσία στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ και επιθετικά προσπάθησε να βοηθήσει.

Κούρος: Στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκε πολύ πίεση από την πλευρά του Κούρου ο Πανιώνιος. Ο νεαρός άσος του Ιστορικού έδωσε πολλές μάχες και στο δεύτερο 45λεπτο πήρε και μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυλωνίτης: Ίσως ο καλύτερος παίκτης του Πανιωνίου. Κέρδισε -σχεδόν- όλες τις μάχες που έδωσε, έπαιξε σε ένα ακόμη παιχνίδι πολύ δυνατά και παρά το γεγονός πως προερχόταν από τραυματισμό κατάφερε να πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση.

Λαμπρόπουλος: Αν δεν είχε κάνει το λάθος από το οποίο προήλθε το γκολ του Πανθρακικού, τότε θα μιλάγαμε για τον MVP του ματς. Καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ σημείωσε και το τέρμα της ισοφάρισης για τον Πανιώνιο.

Μητρόπουλος: Το έχουμε ξαναγράψει. Είναι το "μηχανάκι" στην μεσαίας γραμμή του Ιστορικού. Πολύ τρέξιμο για ακόμη ένα παιχνίδι και δυνατός σε όλες τις μονομαχίες του άξονα.

Λάσνικ: Προσπάθησε με τις μπαλιές του στο πρώτο ημίχρονο να ξεκλειδώσει την άμυνα του Πανθρακικού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Μενδρινός: Σε ρόλο αμυντικού μέσου αγωνίστηκε ο Κώστας Μενδρινός. Στο πρώτο ημίχρονο ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ομάδα, όμως στην "επανάληψη" ανέβασε την απόδοση του και μαζί του ανέβηκε και όλη η ομάδα.

Καμπάνταης: Δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα ήθελε από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να γίνει απειλητικός προς την αντίπαλη εστία.

Κολοβός: Μακριά από το καλό του πρόσωπο βρέθηκε ο Δημήτρης Κολοβός. Στα τελευταία λεπτά αντικαταστήθηκε, γιατί αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Αραβίδης: Φιλότιμος και μαχητικός για ακόμη μία φορά ο αρχηγός του Πανιωνίου, όμως δεν του πήγε το παιχνίδι. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στάθηκε άτυχος, γιατί είδε τον Σέρεμετ να του λέει "όχι" στο κοντινό σουτ που έκανε.

Ντούνης (46'): Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε πνοή στην ομάδα. Πήρε προσπάθειες και ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Πανθρακικού.

Γιάννου (64'): Ντεμπούτο για τον Γιάννου με την φανέλα του Πανιωνίου. Στα λεπτά που αγωνίστηκε προσπάθησε να πάρει μπάλα και ήταν σωστός στις μεταβιβάσεις του.

Πάνος (84'): Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά και δεν πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

2 σχόλια

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΑ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ Ο 1 ΒΑΘΜΟΣ ΚΕΡΔΟΣ .ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ. ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤV ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΨΗ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΦΟΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΔΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5-10 ΛΕΠΤΑ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΘΥΜΙΖΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΩΜΑ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΝΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ,ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ.ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΟΝΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΡ.Ο ΜΑΤΖΙΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 6 ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ 4 ΜΕΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ.ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ 2 ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΕ 1 ΜΑΣΧΑΛΗ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΣΝΙΚ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΝΔΡΙΝΟ ΚΟΦΤΗ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ ΛΑΣΝΙΚ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή