Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουλουχέρης για βασικός!

Στην αρχική ενδεκάδα του Πανιωνίου αναμένεται να επιστρέψει ο Θέμης Κουλουχέρης στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Πανθρακικό. Ο τεχνι...

Στην αρχική ενδεκάδα του Πανιωνίου αναμένεται να επιστρέψει ο Θέμης Κουλουχέρης στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Πανθρακικό.


Ο τεχνικός του Ιστορικού, Νίκος Παντελής, προσανατολίζεται να δώσει φανέλα βασικού στον έμπειρο αμυντικό, καθώς ο Νίκος Παντίδος είναι τραυματίας και έχει τεθεί νοκ άουτ, ενώ ο Τάσος Αυλωνίτης φαίνεται πως δεν είναι ακόμα έτοιμος 100% για να αγωνιστεί από το ξεκίνημα του αγώνα.

Έτσι, ο Κουλουχέρης λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο πλευρό του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο βασικό σχήμα της ομάδας, μπαίνοντας αμέσως στα... βαθιά!

Να σημειωθεί πως ο Έλληνας αμυντικός είχε στις αρχές της εβδομάδας τετ α τετ συζήτηση με τον Νίκο Παντελή, με τους δύο άνδρες να τα "βρίσκουν", αφήνοντας πίσω τις διαφωνίες που είχαν στο παρελθόν. Άλλωστε το καλό της ομάδας είναι πάνω απ' όλους και απ' όλα!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια