Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρουσίες των αθλητών του Πανιωνίου στις μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς

Πόπη Αστροπεκάκη Παγκόσμιο Πρωταθλημα Ανδρών Γυναικών ΜΟΣΧΑ Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Πόπη Αστροπεκάκη, στην πρώτη της παρουσία σ...

Πόπη Αστροπεκάκη Παγκόσμιο Πρωταθλημα Ανδρών Γυναικών ΜΟΣΧΑ
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Πόπη Αστροπεκάκη, στην πρώτη της παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση στο Μαραθώνιο τερμάτισε στην 29η θέση καλύπτοντας την απόσταση σε 2 ώρες 47.12.

Σε έναν πάρα πολύ σκληρό λόγω καιρικών συνθηκών αγώνα που πήραν μέρος οι καλύτερες αθλήτριες του πλανήτη, η πρωταθλήτριά μας στην πρώτη της μεγάλη διοργάνωση, κατανάλωσε πολλή φαιά ουσία και κατόρθωσε να ολοκληρώσει τον προσωπικό της άθλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι δηλώθηκαν 71 αθλήτριες στο Μαραθώνιο, ξεκίνησαν 69, τερμάτισαν 45, 23 δεν τερμάτισαν και μία ακυρώθηκε.

Θοδωρής Χρυσανθόπουλος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων ΤΑΜΠΕΡΕ
Μετά την περσινή του πολύ καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στη Βαρκελώνη, νέα επιτυχία για τον αθλητή μας η κατάληψη της 10ης θέσης στο πολύ απρόβλεπτο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ, συναγωνιζόμενος μάλιστα με μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές.

Πένυ τυριντζή Βαλκανικά Πρωταθλήματα Παίδων Κορασίδων και Εφήβων Νεανίδων στην Τουρκία
Σε δύο πρωταθλήματα πέτυχε να προκριθεί και να διακριθεί η αθλήτριά μας του άλματος τριπλούν. Στην ηλικιακή της κατηγορία μάλιστα κατέκτησε το χάλκινο μετάλιο, ενώ στην μεγαλύρερη κατηγορία κατετάγη τέταρτη. Κατέκτησε επίσης το αργυρό μετάλιο με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4 χ 100.

Ανέστης Παπούλιας Ολυμπιακές μέρες Ολλανδία
Κατέχοντας την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα αλλά και ανταγωνιστική διεθνώς, ο Ανέστης συμμετείχε στην διοργάνωση που διοργανώνει η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου για νεαρούς ταλαντούχους αθλητές και κατέλαβε την 7η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια