Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ενημερωμένη και σύμφωνη η διοίκηση του Πανιωνίου για την πώληση του Απήλιον»

O τέως ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Πανιωνίου,Κωνσταντίνος Τσακίρης, με συνέντευξη του στην εφημερίδα "Επίκαιρα" μίλησε αναλυτικά γ...

O τέως ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Πανιωνίου,Κωνσταντίνος Τσακίρης, με συνέντευξη του στην εφημερίδα "Επίκαιρα" μίλησε αναλυτικά για το θέμα της πώλησης του προπονητικού κέντρου Απήλιον στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα λέγονται για τα οικονομικά της ΠΑΕ την περίοδο που αποχώρησε από την ομάδα.


Αναλυτικά:

Κύριε Τσακίρη, όταν είχε πωληθεί το προπονητικό κέντρο «Απήλιον» στον Παναθηναϊκό, είχε ξεσπάσει μεγάλος θόρυβος ανάμεσα στους φιλάθλους του Πανιωνίου. Μας είχατε δηλώσει τότε ότι θα τοποθετηθείτε για το θέμα αυτό μετά το καλοκαίρι. Θα θέλαμε να μας πείτε λοιπόν τι ακριβώς συνέβη.

«Να τα πάρουμε απ’ την αρχή. Είμαστε στις 23-24 Μαΐου 2013. Εγώ απουσίαζα στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους. Επικοινώνησε μαζί μου κάποιος μεσάζοντας, το όνομα του οποίου δεν έχει καμία σημασία γιατί δεν είναι από τον χώρο του Πανιωνίου, ο οποίος με πληροφόρησε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟ και τον κ. Αλαφούζο να αγοράσει ή να ενοικιάσει το Απήλιον. Αμέσως κανόνισα συνάντηση την Κυριακή 26 Μαΐου στο σπίτι μου καλώντας όλο το Δ.Σ. του Πανιωνίου να είναι παρόντες. Ζήτησα μάλιστα να εκπροσωπηθούν όλες οι πλευρές, γιατί εκείνη την εποχή είχαν γίνει εκλογές στον Πανιώνιο. Να είναι δηλαδή όλες οι πλευρές και παρατάξεις. Αυτοί που θα αναλάμβαναν την ομάδα.

Από μεριάς δικιάς μου ήμουν εγώ με τον Γιώργο Ζερβακάκο, ενώ από τον Πανιώνιο παρόντες ήταν οι: Τσάβαλος, Γκλεζάκος, Καμπανόπουλος, Μισαηλίδης, Αβραντίνης και Τζιλαλίδης».

Τι ειπώθηκε σε αυτή τη συνάντηση στο σπίτι σας;

«Ανέφερα στους παρευρισκόμενους ότι υπάρχει το ενδιαφέρον του ΠΑΟ, ότι δεν έχω μιλήσει ακόμα και αν συμφωνούνε και εκείνοι από μεριάς Πανιωνίου να το πουλήσουμε. Τους είπα επίσης ότι επειδή υπήρχε συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, να συμφωνήσουμε ένα συγκεκριμένο ποσοστό επί της πώλησης, πολύ γενναιόδωρο για την ομάδα και πως θα προχωρήσουμε μαζί τις διαπραγματεύσεις. Βάλαμε κάποια μίνιμουμ ποσά, τους είπα πως ήταν πεποίθηση μου ότι μπορούμε να πετύχουμε τη διαπραγμάτευση θετικά για τον Πανιώνιο. Όσα δηλαδή περισσότερα συμφωνούσα με τον Αλαφούζο, τόσα περισσότερα θα έπαιρνε ο Πανιώνιος. Επίσης ο Πανιώνιος θα έπαιρνε το ποσοστό του άμεσα ως προκαταβολή και εγώ σε 10 χρόνια.

Αφού συμφωνήσαμε σε όλα, επικοινωνήσαμε με τον μεσάζοντα και του ζητήσαμε να συναντηθούμε με την πλευρά Αλαφούζου την επομένη, δηλαδή τη Δευτέρα 27 Μαΐου. Μόλις φιξάραμε τη συνάντηση, ζήτησα από τους παρευρισκόμενους να έρθουν 2 άτομα τουλάχιστον μαζί μου, για να υπάρχει εκπροσώπηση του Πανιωνίου και ενημέρωση για τα όσα θα ειπωθούν. Ορίστηκαν να είναι παρόντες ο κ. Τσάβαλος και ο κ. Γκλεζάκος».

Δεν υπήρχε καμία επιφύλαξη από μεριάς Πανιωνίου για την όλη υπόθεση;

«Εκφράστηκε ανησυχία για το που θα μεταφερθεί η ομάδα, που θα κάνει προπονήσεις και μου ζήτησαν αν μπορούσα να βοηθήσω την κατασκευή ενός νέου προπονητικού κέντρου για την ομάδα.

Με δεδομένο ότι μιλάμε για 2 οικόπεδα, δηλαδή το 40 στρεμμάτων υφιστάμενο προπονητικό και ένα χωράφι 50 τετραγωνικών, περίπου 200 μέτρα δίπλα, που είναι αναξιοποίητο, πρότεινα στη διοίκηση του Πανιωνίου να τους παραχωρήσω 20 περίπου στρέμματα από αυτό, καθότι είχα την πεποίθηση πως ο ΠΑΟ θα ήθελε μόνο το Απήλιον και όχι το παρακείμενο χωράφι. Πρότεινα λοιπόν να παραχωρήσω στον Πανιώνιο τα 20 αυτά στρέμματα για 20 χρόνια δωρεάν χωρίς κανένα ενοίκιο, έτσι ώστε να κατασκευαστούν εκεί κάποιες εγκαταστάσεις χωρίς πολλά έξοδα συντήρησης που να εξυπηρετούν τις προπονήσεις της ομάδας».

Τι απάντησαν οι διοικούντες του Πανιωνίου γι αυτή την πρόταση σας;

«Αρχικά ήταν θετικοί, αλλά εν συνεχεία μου τέθηκε το ερώτημα από τους παρευρισκόμενους, τι θα γίνει αν ο ΠΑΟ ενδιαφερθεί και για το παρακείμενο χωράφι».

Και ποια ήταν η απάντηση σας σε αυτό το ερώτημα;

«Τους είπα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το δώσω, αφού το παραχωρώ στον Πανιώνιο και αυτό δεν αλλάζει, ούτε πρόκειται να το διαπραγματευτώ. Παρ’ όλα αυτά, μετά από διαβουλεύσεις που είχαν μεταξύ τους, μου είπαν ότι δεν το επιθυμούν και πως αν μπορώ να δώσω και αυτό στον ΠΑΟ, εξασφαλίζοντας ένα επιπλέον ποσό για τον Πανιώνιο. Δέχθηκα την εισήγηση τους, παρά το γεγονός ότι για το παρακείμενο οικόπεδο δεν υπήρχε καμία απολύτως σχέση με τον Πανιώνιο, ούτε φυσικά συμβόλαιο…»

Τι συνέβη μετά; Προχώρησαν οι επαφές με την μεριά Αλαφούζου;

«Την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα 27 Μαΐου, συναντηθήκαμε με τον μεσάζοντα, παρόντος των κ.Τσάβαλου και Γκλεζάκου. Ενημερωθήκαμε ότι η πλευρά του ΠΑΟ ενδιαφέρεται τελικά και για τα 2 οικόπεδα. Συμφωνήσαμε από κοινού, ο Πανιώνιος να πάρει από το Απήλιον 775.000 Ευρώ και από το παρακείμενο οικόπεδο θα του έδινα εγώ 125.000 Ευρώ. Δηλαδή ο Πανιώνιος από την πώληση αυτή θα έπαιρνε 900.000 Ευρώ συνολικά. Ξεκαθάρισα από την αρχή ότι το ποσοστό του Πανιωνίου θα πληρωθεί ως προκαταβολή, δηλαδή ο Πανιώνιος θα εισέπραττε πρώτος και μετά εγώ. Και όντως μέχρι σήμερα ότι πληρωμές έχουν γίνει, έχουν πάει αποκλειστικά στον Πανιώνιο».

Τι απάντησε ο Παναθηναϊκός για την πρόταση αυτή;

«Λίγο μετά τη συνάντηση μας, μου ζητήθηκε να συναντηθώ κατ’ ιδίαν με τον κ. Αλαφούζο, για να κλείσουμε τη συμφωνία. Ενημέρωσα αμέσως τη διοίκηση του Πανιωνίου και τους πρότεινα σε αυτή τη συνάντηση να πάω μόνος μου, αφού πλέον είχαμε προχωρήσει το θέμα των διαπραγματεύσεων και έμενε μόνο η κατ’ ιδίαν συνάντηση. Τους ζήτησα επίσης να μου δώσουν εξουσιοδότηση για ένα μίνιμουμ ποσοστό που θα έπαιρνε ο Πανιώνιος, έτσι ώστε να έχω κάποια βάση διαπραγμάτευσης και πως αν χρειαστεί να πέσω κάτω από αυτό το ποσό όφειλα να τους ενημερώσω και να έχω τη σύμφωνη γνώμη τους. Σε περίπτωση που πετύχαινα πάνω από αυτό το ποσό, μου είπαν ότι ήμουν ελεύθερος να το κάνω. Την επόμενη μέρα βέβαια, ο κ. Αλαφούζος δέχθηκε την πρόταση μας όπως ήταν, χωρίς διαπραγματεύσεις και έτσι δεν χρειάστηκε. Υπεγράφησαν τα συμβόλαια, έγινε η συμφωνία και προχωρήσαμε στην πώληση του Απήλιον».

Ο Πανιώνιος τι έχει εισπράξει μέχρι σήμερα;

«Μέχρι αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος έχει βάλει στο ταμείο του 580.000 Ευρώ, μέχρι τέλος του Σεπτεμβρίου θα πάρει άλλα 195.000 Ευρώ, ενώ τέλος του έτους θα εισπράξει και τα υπόλοιπα 125.000 από το δεύτερο οικόπεδο».

Ακούστηκαν πάρα πολλά την εποχή της αγοροπωλησίας αυτής. Η γνώμη σας είναι ότι ο Πανιώνιος ωφελήθηκε ή ζημιώθηκε;

«Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, πρέπει κάποιος να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης. Πρέπει κατ΄ αρχάς να λάβουμε υπ’ όψη ότι αμέσως μετά τη συμφωνία και πριν την καταβολή της πρώτης δόσης των 200.000 Ευρώ στις αρχές Αυγούστου, ο Πανιώνιος εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα για να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της ομάδας ο κ. Τσάβαλος με πήρε τηλέφωνο, μόλις εισέπραξε αυτά τα χρήματα και μου είπε ότι χάρη σε εμένα συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Βέβαια όταν του ζήτησα να το δηλώσει αυτό δημόσια, έτσι ώστε να μπορώ να πάω στο γήπεδο σαν άνθρωπος, μου είπε ότι αυτό δεν μπορεί να το κάνει γιατί θα έχει πρόβλημα με τους φιλάθλους…»

Αυτά που μας λέτε, αναιρούν πλήρως τα όσα κυκλοφορήσαν το καλοκαίρι από μεριάς διοίκησης Πανιωνίου, ότι δηλαδή «κρεμάσατε την ομάδα», ότι «αιφνιδιάσατε τη διοίκηση», ότι «πουλήσατε τον Πανιώνιο για όφελος σας» και άλλα πολλά, τα οποία προκάλεσαν τη μήνι των φιλάθλων…

«Μα, περίπου ένα χρόνο, δεν γυρνούσαν οι ίδιοι στα στέκια και διέδιδαν ότι τους έχει γονατίσει το κόστος στο προπονητικό, ότι είναι αιμορραγία για τον σύλλογο, ότι δεν μπορούν να αναπνεύσουν οικονομικά και πολλά άλλα παρόμοια;

Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι της διοίκησης, από την αρχή που τους ενημέρωσα για την πρόταση Αλαφούζου ήταν πλήρως συνεργάσιμοι και επιθυμούσαν διακαώς να πραγματοποιηθεί αυτή η πώληση».

Το κλίμα δηλαδή ήταν ότι οι διοικούντες τον Πανιώνιο ήθελαν να «ξεφορτωθούν» αυτό το βαρύ φορτίο, αυτόν τον οικονομικό «μπελά» που είχαν στο κεφάλι τους και λεγόταν Απήλιον;

«Ακριβώς όπως τα λέτε. Μάλιστα στην αρχική ενημερωτική συνάντηση στο σπίτι μου, δέχθηκαν αμέσως και ομόφωνα να πουληθεί το Απήλιον. Χωρίς καμία αντίρρηση. Και αυτό είναι απολύτως λογικό. Έτσι όπως είχε φτιαχτεί το προπονητικό, είναι για ομάδες με πολύ μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες από τον Πανιώνιο. Είχε και πολύ μεγάλο κόστος συντήρησης».

Στη Νέα Σμύρνη όμως ακούστηκε πως κάποια στιγμή, πριν φθάσουμε στην πώληση, σας είχε ζητηθεί να βοηθήσετε και να δώσετε το Απήλιον με ελάχιστο κόστος στην ομάδα που αγαπάτε. Αυτό ισχύει;

«Το είχα δεχθεί και αυτό. Επειδή πριν ο Πανιώνιος πλήρωνε 400.000 ενοίκιο, με βάση τα έξοδα του Απήλιον όπως το τρέχαμε εμείς όταν είχα την ομάδα, προτείναμε στη διοίκηση να το πάρει ο Πανιώνιος με ένα συμβολικό τίμημα 6.000 Ευρώ το μήνα, αναλαμβάνοντας παράλληλα όλα τα έξοδα συντήρησης. Δηλαδή εν ολίγοις έδωσα στη διοίκηση του Πανιωνίου τα κλειδιά του Απήλιον».

Τότε γιατί η διοίκηση δέχθηκε να γίνει η πώληση στον Παναθηναϊκό;

«Κοιτάξτε… Ακόμα και με αυτό, τον καλό για τον Πανιώνιο, τρόπο λειτουργίας, το Απήλίον είχε ένα κόστος περίπου 15.000 Ευρώ το μήνα, ενοίκιο και συντήρηση. Δηλαδή περίπου 200.000 Ευρώ το χρόνο. Συνεπώς ο Πανιώνιος γλυτώνει αυτά τα λεφτά, γιατί εκεί που προπονείται τώρα πληρώνει ελάχιστα, ενώ παράλληλα παίρνει και 900.000 Ευρώ μετρητά. Χρήματα που ήταν απαραίτητα …χθές. Άρα ήταν πολύ λογικό να ήθελαν να πουληθεί το Απήλιον».

Δεν υπήρχαν αντιρρήσεις από κανέναν;

«Το αντίθετο. Υπήρχε μεγάλη αγωνία στο αν τελικά θα πραγματοποιούταν η πώληση. Μάλιστα να σας πω ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από τη συνάντηση μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και επειδή κυκλοφόρησε τότε ότι ίσως ο ΠΑΟ επέστρεφε στην Παιανία, ο Τσάβαλος και άλλα στελέχη του Πανιωνίου επικοινωνούσαν μαζί μου αγωνιώντας μήπως τελικά δεν πουληθεί το Απήλίον…»

Ο Πανιώνιος λοιπόν ωφελήθηκε όπως μας λέτε. Εσείς δεν ωφεληθήκατε; Γιατί πουλήσατε το Απήλιον στον Παναθηναϊκό;

«Εγώ δεν θα το παίξω ότι έκανα σε αυτή την πώληση για το καλό του Πανιωνίου. Το έκανα πρωτίστως για το καλό το δικό μου. Όμως δεν παύει να είναι μία εξαιρετική συμφωνία για τον Πανιώνιο, όχι βάση της δικιάς μου άποψης, αλλά της άποψης των διοικούντων της ομάδας. Η δικιά μου άποψη δεν έχει σημασία και ας μη ληφθεί καθόλου υπ’ όψη. Ο Πανιώνιος παίρνει 900.000 Ευρώ τα οποία δεν προβλεπόταν να το πάρει από πουθενά και χάρη σε αυτά τα χρήματα σώθηκε οικονομικά και έτσι εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Πανιώνιος πήρε 200.000 στις 2/8, 100.000 στις 18/8, 100.000 στις 31/8, 180.000 στις 10/9. Θα πάρει 195.000 στις 22/9 και 125.000 στις 15/1/2014 εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση και του παρακείμενου χωραφιού».

Μετά από όλα αυτά, η σχέση σας με τη διοίκηση του Πανιωνίου είναι σε καλό επίπεδο;

«Από μεριάς μου πάντα είναι σε καλό επίπεδο. Δεν ξέρω από μεριάς διοικούντων γιατί ας πούμε ένα παράδειγμα μερικοί λένε να μας πάνε και στα δικαστήρια (το λέει γελώντας), ενώ όταν ζητήθηκε απαλλαγή των διοικήσεων που μεσολάβησαν μας αρνήθηκαν. Εγώ όταν έφυγα άφησα 1,2 εκατομμύρια στο ταμείο και πληρωμένα τα πάντα. Ανέλαβα όλες τις δικιές μου υποχρεώσεις. Τώρα αν μετά, αυτοί που με διαδέχθηκαν δημιούργησαν χρέη, δεν θα τα πληρώσω εγώ.

Άφησα ποδοσφαιριστές που σήμερα έχουν πάρει μεταγραφές και έχουν γίνει διεθνείς. Πουλήθηκαν 6 ποδοσφαιριστές, συν τον Κολοβό. Όλοι είχαν αποκτηθεί από τη δικιά μου περίοδο διοίκησης. Αυτοί έφεραν επιπλέον έσοδα στο σύλλογο».

Και όλα αυτά που κυκλοφορούν ανά καιρούς για χρέη που έχετε αφήσει στον Πανιώνιο; Είναι αναληθή;

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Γιώργος Ζερβακάκος, που ανέλαβε τα οικονομικά της ΠΑΕ, κούρεψε πάρα πολύ το άνοιγμα και συμμάζεψε τα πράγματα. Όταν φύγαμε, όπως προείπα, αφήσαμε 1,2 εκατομμύρια Ευρώ στο ταμείο, όλοι οι ποδοσφαιριστές 100% στον Πανιώνιο, δεν κρατήσαμε κανένα δικαίωμα ή ποσοστό. Πληρωμένες όλες οι υποχρεώσεις προς Δημόσιο, ΙΚΑ, ΦΜΥ κλπ.

Το προβλεπόμενο άνοιγμα της ΠΑΕ, για το εξάμηνο μετά που θα φεύγαμε, αν δεν γινόταν απολύτως τίποτα, καμία μείωση, καμία περικοπή, καμία λύση συμβολαίου, πράγμα απίθανο δηλαδή, ήταν περίπου 1, 5 εκατομμύριο Ευρώ. Με βάση τους 6 παίκτες που πουλήθηκαν εν συνεχεία, το άνοιγμα αυτό υπερκαλυπτόταν και με το παραπάνω. Δυστυχώς όμως η διοίκηση Βεντούρη αντί να κλείσει τη χρονιά έστω ισοσκελισμένη, την έκλεισε με άνοιγμα 3 εκατομμύρια Ευρώ (!) Δηλαδή το διπλασίασε… Το δε χειρότερο είναι ότι άφησε το ίδιο μπάτζετ εξόδων και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι η ΠΑΕ βρέθηκε με σαφώς μειωμένα έσοδα, αφού έμπαινε νέα αγωνιστική σεζόν και παράλληλα με αυξημένα έξοδα.

Εμείς λοιπόν αφήσαμε αυτό το προβλεπόμενο άνοιγμα του 1,5 εκατομμύρια, που καλυπτόταν με σωστή και λογική λειτουργία και αντί να μηδενισθεί, το αυξήσανε. Πιστεύω ότι αν είχε αναλάβει τότε η σημερινή διοίκηση, που διαδέχθηκε τον Βεντούρη, θα το είχε μηδενίσει το άνοιγμα».

Δηλαδή αν δεν είχε αναλάβει η διοίκηση Βεντούρη και είχαμε απ’ ευθείας μετά από εσάς τη σημερινή διοίκηση Τσάβαλου, θα είχε καλύτερα οικονομικά η ομάδα;

«Ναι σίγουρα. Έτσι τουλάχιστον έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία της σημερινής διοίκησης στα οικονομικά. Μειώσανε το μπάτζετ από 8-9 εκατομμύρια σε περίπου 3-3,5.

Η διοίκηση Βεντούρη όταν ήρθε και ζήτησε την ΠΑΕ, παρέλαβε όλα τα ισοζύγια και ήταν πλήρως ενημερωμένη για τα οικονομικά και έχει δηλώσει πολλές φορές δημόσια ότι δεν υπήρχε καμία εκκρεμότητα…»

Και μία τελευταία ερώτηση. Παρακολουθείτε τα δρώμενα της ομάδας; Θα σας δούμε ξανά στο γήπεδο; Σαν φίλαθλος εννοώ, γιατί έχετε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθείτε διοικητικά με τον Πανιώνιο.

«Θα έρθω όταν νιώσω ότι θα περάσω καλά. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει…»

28 σχόλια

  1. Εσύ Τσακίρη καλά μας τα λες. Το ερώτημα είναι τα 580.000 ευρώ που έχει ήδη πάρει η ΠΑΕ και τα υπόλοιπα 320.000 που θα πάρει τι τα έκανε ή τι σκοπεύει να τα κάνει?? Γιατί αν είναι να τα διαχειρίζεται ο Γκλεζάκος και ο Σουφλέρης άστα να πάνε. Και επιτέλους ο επίσημος Πανιώνιος που είναι να σχολιάσει κάτι ? Πάλι στην μούγκα θα τη βγάλει, όπως με την πώληση του Κολοβού και των άλλων???? ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. bluered όπως λέει και ο τσακ "ο Πανιώνιος παίρνει 900.000 Ευρώ τα οποία δεν προβλεπόταν να το πάρει από
    πουθενά και χάρη σε αυτά τα χρήματα σώθηκε οικονομικά και έτσι
    εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα."



    Τα 580 πήγαν εκεί που έπρεπε (εφορία κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και παραθέτω και παλιό αλλά πάντα επίκαιρο απόσπασμα από δηλώσεις του Τσακίρη πέρσυ.

    "Σήμερα για να λειτουργούμε όπως λειτουργούμε 2-3 άνθρωποι παίζουν κορώνα-γράμματα να πάνε φυλακή για χρέη στο δημόσιο (χρέη που έφτιαξε ο Βεντουρης με τον Τσολακ και όχι αυτοί), προερχόμενοι από ένα μία κοινωνία ευθυνόφοβων που κανείς δε θέλει την καυτή πατάτα, αλλά μόνο να κάνουν κριτική στους μπροστάριδες.

    .....

    Κι όμως, η ένσταση μου δεν είναι στο να συγκρίνω. Είναι στο ότι τολμάνε οι άχρηστοι ζητάνε και τα ρέστα από τους χρήσιμους. Αντί να προσπαθούμε όλοι μαζί να αναλογιστούμε πώς ο μόνος τρόπος να έχουμε ελπίδα είναι να σταματήσει το δακτυλοδείξιμο και να είμαστε ενωμένοι για τον Πανιώνιο!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ η ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ !!!!!!!ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΚΩΝΤΣΤΑΝΤΙΝΟΣ????? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ,αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορεί να μαθαίνουμε για όλα αυτά από τον Τσακίρη ,για τις πωλήσεις από τις εφημερίδες κ.λ.π. Δεν μας ενημερώνουν για τίποτα (όλα γίνονται στα κρυφά) .έχει βγει καμμιά ανακοίνωση της ΠΑΕ για τις πωλήσεις που κάναμε (Σάμαρη,Κολοβό,Σιόβα,Σπυρόπουλο ) κ.λ.π. και τα ποσά. Ακόμα και το σκηνικό στην Συνέλευση πέρσυ με Μπέο κ.λ.π. προς όφελος τους βγήκε, γιατι με την αναμπουμπούλα δεν ειπώθηκε ουσιαστικά τίποτα για όλα αυτά. Ο κόσμος το χει τούμπανο ,ότι ο Κολοβός είναι παίκτης του οσφπ και η παε δεν έχει ανακοινώσει τίποτα, όπως πέρσυ με Σάμαρη και πρόπερσυ με Σιόβα. Για δε το Σπυρόπουλο έγινε το στημένο σκηνικό με τους Πάνθηρες και καλά αναγκαστήκαμε να τον πουλήσουμε για 50.000(?) στο βάζελο ενώ μέχρι πριν 1 βδομάδα λεγανε δεν το πουλάμε με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλο το καλοκαίρι αφήναν να αιωρείτε ότι ο Τσακίρης πούλησε την ομάδα και την άφησε άστεγη, ενώ είχαν συμφωνήσει από πριν για την πώληση , όχι μόνο είχαν συμφωνήσει ,την επεδίωκαν κι όλας. Μας κοροιδεύουν ψιλό γαζί , έχουν κάνει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ τσιφλίκι τους και λένε συνέχεια την ίδια καραμέλα." Αν δεν αναλαμβάναμε εμείς ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα είχε διαλυθεί" Αντί να συσπειρώνουν τον κόσμο ,τον διχάζουν και παρατηρείς μια αδιαφορία στο να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους που μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά. Δεν τους ενδιαφέρει καν να πουλήσουν διαρκείας για να έχει κάποια έσοδα παραπάνω η ομάδα , για να έχουν να λένε ότι μόνο εμείς ενδιαφερόμαστε και που είναι οι πραγματικοί ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ κ.λ.π. βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ,ΠΧ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ισχύουν όλα αυτά ορισμένοι θέλουν κρέμασμα στην πλατεία. Όχι μόνο τους χάριζε το Απήλειο και δεν το θέλανε, όχι μόνο συμφώνησαν ομόφωνα να πουληθεί αυτό το στολίδι, όχι μόνο συμμετείχαν και... αγωνιούσαν στις διαπραγματεύσεις, αλλά τόσο καιρό πουλούσαν φούμαρα στον κόσμο του Πανιωνίου. Τι να πω; Έγκλημα... Η διοίκηση τι έχει να πει για όλα αυτά; Αν βέβαια επιτέλους μπει στον κόπο να ενημερώσει για κάτι τους φιλάθλους της ομάδας. Γιατί υπάρχει και το ιστορικό... "όποιος θέλει να ενημερωθεί να περάσει από τα γραφεία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ "ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ" ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το ότι ο Τσακίρης "άφησε ξεκρέμαστη την ομάδα με την πώληση του Απήλιον" συγνώμη αλλά δεν προήλθε από καμία διοίκηση του Πανιωνίου και ήταν καφενειακό συμπερασμα κατα τη γνώμη μου. Προφανώς και η διοίκηση μέχρι να κλείσει τυπικά η διαπραγμάτευση σωστά δεν έλεγε τίποτα γιατί κοιτάς να αποκομίσεις τα μέγιστα από μια διαπραγμάτευση με τον αγοραστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κρέμασμα στην Πλατεία, ε; Ωραίος είσαι. Μα δεν το χάριζε ο Τσακίρης, τους είπε να αναλάβουν τα έξοδα συντήρησης και όπως λέει και ο ίδιος ο Τσακίρης ο Πανιώνιος σήμερα απλά δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Δεν βγαίνει οικονομικά, 1+1=2, πως να το κάνουμε. Οπότε ρεαλιστικά η καλύτερη λύση ήταν αυτή και για τον ίδιο τον Τσακίρη και για τον Πανιώνιο που έχει αρχίσει να νοικοκυρεύει τα οικονομικά του (έχει δρόμο ακόμη φυσικά). Μπράβο στον Τσακίρη πάντως γιατί όπως φαίνεται κοίταξε το δικό του το συμφέρον αλλά ταυτόχρονα και να διευκολύνει την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ???Ο ΓΟΝΔΟΥΛΑΚΗΣ??? ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕΝΔΡΙΝΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ.ΡΔΩ Ο ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όταν έχεις κοράκια έτοιμα να σε κατασπαράξουν (παλιοί παίκτες στους οποίους χρωστάς) και προσπαθείς να διαπραγματευθείς διακανονισμούς, ΔΕΝ κάνεις τούμπανο το πόσα λεφτά πήρες για Σάμαρη, Κολοβό κτλ. Δίνεις τα λεφτά πρώτα εκεί που αν δεν τα δώσεις δεν θα μπορείς καν να παίζεις στο πρωτάθλημα (Εφορία) και προχωράς παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε φίλε μην γίνεσαι σαν τους κλασσικούς Έλληνες που τα ξέρουν όλα. Ξέρεις πόσο ήταν το άνοιγμα; Ξέρεις πόσα παλιά χρέη έσκασαν από την προηγούμενη διοίκηση; Ξέρεις πόσο λίγα είναι τα έσοδα;


    Λοιπόν η ομάδα χρειάζεται αυτήν την καλή διαχείριση που γίνεται σήμερα ώστε αν μείνει κατηγορία φέτος και του χρόνου να είναι μετά σε πολύ καλύτερη μοίρα. Και πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα όλοι μαζί ενωμένοι.


    Κοίτα τι λέει και ο Τσακίρης: "Δυστυχώς όμως η διοίκηση Βεντούρη αντί να κλείσει τη χρονιά έστω ισοσκελισμένη, την έκλεισε με άνοιγμα 3 εκατομμύρια Ευρώ (!) Δηλαδή το διπλασίασε… Το δε χειρότερο είναι ότι άφησε το ίδιο μπάτζετ εξόδων και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι η ΠΑΕ βρέθηκε με σαφώς μειωμένα έσοδα, αφού έμπαινε νέα αγωνιστική σεζόν και παράλληλα με αυξημένα έξοδα.

    Δηλαδή αν δεν είχε αναλάβει η διοίκηση Βεντούρη και είχαμε απ’ ευθείας μετά από εσάς τη σημερινή διοίκηση Τσάβαλου, θα είχε καλύτερα οικονομικά η ομάδα;


    «Ναι σίγουρα. Έτσι τουλάχιστον έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία της σημερινής διοίκησης στα οικονομικά. Μειώσανε το μπάτζετ από 8-9 εκατομμύρια σε περίπου 3-3,5."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι θες να πεις αδελφέ; Όταν σου χαρίζουν κάτι δεν εννοήτε ότι αναλαμβάνεις να το συντηρείς; Είχες την απαίτηση να δώσει το προπονητικό στην ομάδα αλλά να συνεχίζει να το συντηρεί αυτός;;; Και μην μου πεις ότι θεωρείς τα 200.000 το χρόνο (μείον όσα δίνουν τώρα για ενοίκιο στη Βάρη) τρομερό ποσό για να διατηρήσει η ομάδα ένα προπονητικό που ήταν όνειρο 100 χρόνων. Άντε ξαναβρές Απήλειον τώρα. Όχι ότι ο Τσακ είναι άμηρος ευθυνών. Αν πονούσε την ομάδα δεν θα έμπαινε σε καμμία διαπραγμάτευση. Δεν βγαίνει λάδι με αυτήν την αποκαλυπτική συνέντευξη, αλλά δεν με ενδιαφέρει ο πρώην πλέον. Με ενδιαφέρει ότι μας δουλεύουνε οι νυν. Εσένα όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν έλεγε τίποτα όχι μόνο πριν από την πώληση, αλλά ακόμα και μέχρι σήμερα αδελφέ. Ακόμα περιμένει τα μέγιστα από την διαπραγμάτευση και δεν μιλάει; Να σου πω εγώ γιατί δεν μιλάει. Γιατί αν έλεγε ότι θέλουμε να απαλλαγούμε από το Απήλειον θα τους παίρναμε με τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ...ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗΝ 3 ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΟΡΕΟ Κ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ... Κ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 'ΟΣΜΗ' ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΣ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΒΡΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΥΣΩΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΙΣ ΣΑΣ?????? ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ.ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Κε ΠΑΡΕΤΗΜΕΝΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tα χρήματα από το Απήλιο πηγαίνουν ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στην Εφορία για παλιά χρέη - δεν περνάνε καν από τα χέρια της ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΣΟ ΟΥΓΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ... ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδιά νομίζω υπάρχει σημαντική παραννόηση:


    1. To Απήλιον (εγκαταστάσεις και οικόπεδο) ΔΕΝ το χάριζε ο Τσακίρης, απλά θα παραχωρούσε τη χρήση του στον Πανιώνιο με ενοίκιο 6000 + λειτουργικά έξοδα και συντήρηση.

    2. Οπότε είναι 200.000 + ενοίκιο 6.000x12 = 272.000 το χρόνο (αντί για 400'000 ετήσιο ενοίκιο που ήταν σε εποχές πριν την κρίση). Ουσιαστικά μιλάμε για έκπτωση και είναι λάθος η λέξη "χάριζε".


    272'000 είναι τεράστιο ποσό για τον σημερινό Πανιώνιο.

    3. Μην ξεχνάτε τα 900.000 Ευρώ ένεση ρευστότητας χάρης στα οποία έφυγε ένας μεγάλο τμήμα του βραχνά Εφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καμία απαίτηση να το συντηρεί ο Τσακίρης εννοείται ρε συ


    Απλά αν μου παραχωρήσει κάποιος ακόμα και δωρεάν τη Φεράρι του για ένα χρόνο δεν θα την πάρω. Γιατί;
    Γιατί θα πρέπει να πληρώσω φόρο πολυτελείας και τέλη κυκλοφορίας 3500 + βενζίνες και επισκευές.


    Οπότε θα μείνω με το FIATάκι μου να κάνω τη δουλειά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχω τη γνώμη ότι σε πολλά ζητήματα που αφορούν στον Πανιώνιο οι φίλοι του δεν έχουν σαφή, πλήρη και διασταυρωμένη άποψη. Σ' αυτό μάλλον έχει ευθύνη και η διοίκηση, που νομίζω ότι ενημερώνει πλημελώς τους φίλους της ομάδας. Ελπίζω να υπάρξει πλήρης ενημέρωση στην επικείμενη ΓΣ. Μ' αυτόν τον τρόπο είναι εφικτό οι φίλαθλοι να γνωρίζουν, να μην είναι καχύποπτοι και να μη γκρινιάζουν!
    Ο φίλαθλοι του Πανιωνίου εκτιμώ ότι έχουν χρέος να συμπαρίστανται στην ομάδα και όχι να γκρινιάζουν συνεχώς! Η τελευταία παρότρυνση δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει ν’ ασκείται κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις ή ότι δε θα πρέπει να διατυπώνεται η γνώμη του καθενός. Όμως πριν τη διαμόρφωση άποψης καλό είναι να προϋπάρχει διασταυρωμένη πληροφορία και προσέγγιση με κριτικό και όχι καχύποπτο μάτι, όσων συμβαίνουν στον Πανιώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι αλλά δε λέει γιατί δεν τον συμφέρει τι ρόστερ άφησε τότε στον Βεντούρη (μην ξεχνάμε ότι προπονητή είχε τον ανεκδιήγητο Στόρε). Συνεπώς για να σωθεί η ομάδα το άνοιγμα θα μεγάλωνε , δεν θα έμενε αυτο που υπήρχε. Γιατί αν η ομάδα έπεφτε τότε τα έσοδα θα εξαφανίζονταν. Εξ άλλου αυτός ήταν και ένας λόγος που έφυγε ο Τσακιρης και ήθελε να πουλήσει στον Ψωμιάδη. Από κει και πέρα ο Βεντούρης με το συμβόλαιο στο Λεμονή και κάτι συμβόλαια σε Κιρκιβέλια κλπ τα διάλυσε όλα. Και βέβαια τα αποτέλειωσε η σημερινή διοίκηση που αντί να προσπαθήσει να πουλήσει το Λόλο και κάποιους άλλους ώστε να φέρει έσοδα στην ομάδα τους άφησε ελεύθερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλα ολα αυτα που ειπε κ λετε για τον τεχνοκρατη κιντη δεν ακουσα ομως κατι η να θυμηθω ποσα πληρωσαν μεχρι σημερα οι διοικουντες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομιζω φιλοι τις διοικησης κατα την ταπεινημου αποψη πρεπη να βγαλετε καποια ενημερωτικη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικα με το Απηλειον πριν απο το παιχνιδι με ΟΣΦΠ για να μαθουμε την πραγματικη αληθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. σωστές παρατηρήσεις, απλά δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό θα ήταν να πουληθούν οι παίκτες που λες. 'H για να το πω αλλιώς, όταν λύνεις ένα συμβόλαιο με παίκτη που του χρωστάς λεφτά και μετά από διαπραγμάτευση σου χαρίζει μεγάλο ποσό από τα χρωστούμενα, είναι σαν να τον έχεις πουλήσει και να έχεις βάλει χρήματα στο ταμείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. και ενταξει πουλησαν στον οσφπ τον αφρο μας για ελαχιστα(ως προς την αξια τους+ολοι τους ειναι βασικοι καθως και διεθνης)χρηματα ...κανα ποσοστο μεταπωλησης κρατησαν??????ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!!!
    ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ!!!ΑΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΤΟ ΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!!!ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή