Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ικανοποίηση για Γιάννου

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική κατάσταση του Απόστολου Γιάννου έχει μείνει ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής. Ο έμπειρος προπονητ...

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική κατάσταση του Απόστολου Γιάννου έχει μείνει ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής.


Ο έμπειρος προπονητής στις προπονήσεις, αλλά και στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό είδε τον νεαρό επιθετικό να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και με την απόδοση του να γεμίζει χαμόγελα τους κυανέρυθρους.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε αρκετές θέσεις της επίθεσης, γεγονός που σίγουρα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Παντελή.

Φυσικά υπολογίζεται κανονικά από τον τεχνικό του Πανιωνίου για το ερχόμενο ματς με τον Πανθρακικό και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής, πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα κυανέρυθρα.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης


2 σχόλια

  1. panionia nea δωσε καμια πληροφορια για τις συμετοχες και τα γκολ που εχει πετυχει ο γιαννου αναλυτικα.γιατι κατι λιγα παιχνιδια με πλατανια ειχε νομιζω χωρις κατι το ιδιαιτερο.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού με την προσθήκη Γιάννου τελείωσαν οι μεταγραφές ,ας δούμε λίγο τις αποχωρήσεις.
    Φανούρης και Περιστερίδης πήγαν στον Πλατανιά που είναι πρόεδρος ο Στέλιος(που είναι στις κασέτες της που εχει ο εισαγγελέας) και είναι το χωριό του Μαρινάκη.Εκεί πήγαν και δύο δανεικοι του ΟΣΦΠ.
    Βλάχος και Ανδράλας πήγαν Αχαρναικό.Εκεί οι ιδιοκτήτες δουλεύουν ..νύχτα και έχουν επαφές με συνεργάτη του Αχιλλέα που τσακώθηκε λέει μαζί του!.
    Σμυρλής και Γκέζος πήγαν Γλυφάδα.Εκεί πρόεδρος είναι ο Χειρίδης.Αυτός το 2008 με γενικό διευθυντή τον Κουτλίδη έριξαν την Καλαμαριά στην Δ Εθνική.
    Στάθης Ρόκας ελεύθερος στον Ολυμπιακό Βόλου.Δεν σχολιάζω άλλο....
    Επειδή ορισμένοι(Μπεγκλέτσης .Κωτσαλάς,Τσαμουρλίδης,Γανωτής) δεν ξέρουμε που πήγαν θα ανακαλύπταμε οτι τίποτα στον μάταιο κόσμο που ζούμε δεν είναι τυχαίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή