Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτος ο Ιστορικός στο τουρνουά της Ελευσίνας

Την πρώτη θέση του τουρνουά Αισχύλεια, που διοργάνωσε ο Πανελευσινιακός, κατέκτησε το Πανιώνιος με νίκη στον τελικό με επί των γηπεδούχων (7...

Την πρώτη θέση του τουρνουά Αισχύλεια, που διοργάνωσε ο Πανελευσινιακός, κατέκτησε το Πανιώνιος με νίκη στον τελικό με επί των γηπεδούχων (79-75).


Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με κορυφαίους σκόρερ τα δύο βασικά γκαρντ τους, τους Ούρος Ντούβνιακ, Έρικ ΜακΚόλουμ. Δεν αγωνίστηκαν οι Βασίλης Σίμτσακ, Χρήστος Σαλούστρος.

Το βραβείο του νικητή παρέδωσε στον αρχηγό του «Ιστορικού» Μάριο Μπατή ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης.

«Μετά το χθεσινό (14/9) πολύ καλό τεστ απέναντι στην Νέα Κηφισιά, δώσαμε ένα νέο δυνατό φιλικό ματς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα», σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητής του Πανιωνίου. «Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο σήμερα χωρίς, όμως, την απαραίτητη διάρκεια. Από μια πλευρά αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί βρισκόμαστε στο μέσον της προετοιμασίας μας και στην αρχή των φιλικών αγώνων. Πρέπει, ωστόσο, να βελτιώσουμε τα καλά διαστήματα μας, να διορθώσουμε τα λάθη μας και τα κενά διάστηματα για να ανεβάσουμε την απόδοση μας».

«Το συμπέρασμα από την συμμετοχή μας στο τουρνουά της Ελευσίνας είναι ότι η ομάδα θέλει ακόμη πολύ δουλειά», τόνισε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και επισήμανε ότι: «Χρειάζεται να βρούμε καλύτερη ομοιογένεια και «χημεία» σε άμυνα και επίθεση. Δουλεύουμε, όμως, με τον σωστό τρόπο κάτι, πολύ σημαντικό για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 35-36, 55-58, 75-79.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Νίκου 10 (2), Παπαμακάριος 4 (1), Αράπης 3 (1), Ράλει Ρός 12, Τζόουνς 12 (10), Φαγιέ 22 (2), Τέρνερ 8, Αβραμίδης 4, Δημάκος, Μαγκουνής, Μελισσαράτος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 18 (1), Ντούβνιακ 24 (3), Κάρτερ 11 (1), Μίλμπουρν 7 (1), Μπατής 7 (1), Μισέλ 2, Λάνγκφορντ 10, Σταμάτης, Μοτσενίγος, Αθανασούλας, Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια