Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δηλώσεις Ντούνη, Λάσνικ

Διαβάστε τις δηλώσεις των Μάρκου Ντούνη και Αντρέας Λάσνικ για τις νέες φανέλες του Ιστορικού και για το ματς με τον Πανθρακικό. Ντούνης: «...

Διαβάστε τις δηλώσεις των Μάρκου Ντούνη και Αντρέας Λάσνικ για τις νέες φανέλες του Ιστορικού και για το ματς με τον Πανθρακικό.


Ντούνης: «Να είναι γούρικες»

Την επιθυμία του να είναι γούρικες οι νέες φανέλες της ομάδας εξέφρασε ο Μάρκος Ντούνης, με δηλώσεις που παραχώρησε στην σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βάρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εκδήλωση: «Πολύ ευχάριστη εκδήλωση, παρουσιάζουμε τις νέες μας φανέλες. Ήταν γούρικη η κυανέρυθρη φανέλα και ελπίζουμε και οι άλλες δύο να είναι το ίδιο γούρικες».

Για τις νέες φανέλες: «Δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο οι φανέλες, όσο το να παίξουμε εμείς ποδόσφαιρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε καλά και ότι καλύτερο ας έρθει.

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Έχουμε λίγο άγχος, γιατί προερχόμαστε από μία βαριά ήττα και θέλουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό στον κόσμο μας».

Λάσνικ: «Όμορφες οι φανέλες»

Ο Αντρέας Λάσνικ από την μεριά του τόνισε:

Για τις εμφανίσεις: «Είναι πολύ όμορφες οι φανέλες και η άσπρη που φοράω εγώ είναι ιδιαίτερα ωραία».

Για τη μαύρη φανέλα: «Είναι ωραία και είναι ιδιαίτερη για τους φιλάθλους μας».

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πάμε για τους τρεις βαθμούς. Πραγματοποιήσαμε καλό ξεκίνημα σε ένα δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε. Πάμε για τη νίκη».


Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια