Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πλήρωσε» δύο αδράνειες…

Ο Πανιώνιος πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως δύο αμυντικές αδράνειες στο δεύτερο ημίχρονο δεν του επέτρεψαν να πάρει τ...

Ο Πανιώνιος πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως δύο αμυντικές αδράνειες στο δεύτερο ημίχρονο δεν του επέτρεψαν να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη με 2-0, με τους παίκτες του Ιστορικού στο τέλος του αγώνα να εισπράττουν το χειροκρότημα από τους οπαδούς τους.


Η ομάδα του Νίκου Παντελή στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, με όλες τις γραμμές της ομάδας να βρίσκονται κοντά, μη αφήνοντας στον ΟΣΦΠ να κάνει το παιχνίδι του.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν ουσιαστικοί και εκμεταλλευόμενοι δύο αδράνειες των κυανέρυθρων κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση.

Από την εν λόγω αναμέτρηση ο Πανιώνιος κρατάει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο και φυσικά «πετάει» τα κενά διαστήματα που υπήρξαν στην απόδοση της ομάδας.

Η διαιτησία του Βοσκάκη προκάλεσε πολλές αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Ιστορικού, καθώς ήταν απίστευτη η ευκολία που σφύρισε φάουλ κατά των παικτών του Πανιωνίου, ενώ με την ίδια ευκολία μοίραζε και κάρτες στους κυανέρυθρους.


Το παιχνίδι
Στο πρώτο μέρος ο Ιστορικός στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, με την αμυντική διάταξη της ομάδας να είναι στο μεγαλύτερο μέρος του 45λεπτου άψογη.

Οι κυανέρυθροι είχαν ρίξει το βάρος στην άμυνα, ώστε να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα και από εκεί και πέρα όποτε έβρισκαν χώρους προσπαθούσαν να… χτυπήσουν τον αντίπαλο στις αντεπιθέσεις.

Η καλύτερη στιγμή για τον Πανιώνιο δημιουργήθηκε στο 27’, όπου ο Παναγιωτούδης έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν την κατοχή της μπάλας, απείλησαν σημαντικά τον Γιαννακόπουλο στο 35’, με τον Ολαϊτάν να περνάει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της κυανέρυθρης εστίας.

Έτσι το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, με την μπάλα σε αρκετά διαστήματα να πηγαίνει «πάνω-κάτω».

Ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν δημιουργήθηκαν, όμως σε μία από τις… ελάχιστες ο Ολυμπιακός ευτύχισε να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Στο 61’ ο Σαβιόλα πέρασε την μπάλα στην «πλάτη» της κυανέρυθρης άμυνας, με τον Βάις να μην αστοχεί απέναντι από τον Γιαννακόπουλο.

Στη συνέχεια ο Ιστορικός προσπάθησε να αντιδράσει, ο Παντελής έκανε πιο επιθετική την ομάδα με την είσοδο των Λάσνικ και Καμπάνταη, όμως έλειψε το καθαρό μυαλό για να φτάσει η ομάδα σε τελικές προσπάθειες.

Και εκεί που ο Ολυμπιακός είχε… γυρίσει κάποια μέτρα πίσω και ο Πανιώνιος είχε ανέβει, οι φιλοξενούμενοι σε μία αντεπίθεση στο 75’ κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Σαβιόλα και ουσιαστικά να κλειδώσουν τη νίκη.

Το 0-2 έμεινε ήταν τελικά και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παναγιωτούδης (80’ Ριβέρο), Μενδρινός (61’ Λάζνικ), Ντούνης, Καλτσάς, Γιάννου (69’ Καμπάνταης), Αραβίδης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (72’ Εντιγκά), Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Κάμπελ (56’ Σέποβιτς), Μανιάτης, Σάμαρης, Βάις, Σαβιόλα (78’ Ντομίνγκεζ), Ολαϊτάν.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟΝ, ΤΟΝ ΒΟΣΚΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ (ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΠΑΜΠΑ ΣΠΑΘΑ -ΘΩΜΑ )ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΓΚΟΛ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΛΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΗ Κυριοι ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΣΚΑΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή