Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Από τα καθοριστικά τεστ το τουρνουά της Δράμας»

Ως ένα από τα πλέον καθοριστικά τεστ στην προετοιμασία του Πανιωνίου για την νέα σεζόν χαρακτήρισε ο Θανάσης Παπαχατζής το τουρνουά της Δράμ...

Ως ένα από τα πλέον καθοριστικά τεστ στην προετοιμασία του Πανιωνίου για την νέα σεζόν χαρακτήρισε ο Θανάσης Παπαχατζής το τουρνουά της Δράμας του προσεχούς Σαββατοκύριακου (28,29/9).


«Στην προετοιμασία βάζουμε τις βάσεις για την μεγάλη αγωνιστική χρονιά, που μας περιμένει», εξήγησε ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων». «Προσπαθούμε να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται, ώστε να αντέξουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Με την αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής του Eurocup θα δώσουμε περισσότερους αγώνες στην πρώτη φάση σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, δέκα αντί έξι, ανεξάρτητα εάν προχωρήσουμε στην διοργάνωση».

«Το τουρνουά της Δράμας και το τουρνουά του Ρεθύμνου, που ακολουθεί, είναι τα πλέον καθοριστικά για να μας δείξουν που βρισκόμαστε εν όψει της έναρξης των επίσημων διοργανώσεων», τόνισε ο Παπαχατζής. «Οι υπόλοιπες ομάδες, που παίρνουν μέρος στο τουρνουά του ΚΑΟΔ είναι ισχυρές. Ο ΚΑΟΔ μετέχει στο άκρως ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα και οι ΠΑΟΚ, Λουκόιλ Ακαντέμικ Σόφιας παίρνουν μέρος, όπως και εμείς, στο Eurocup, συνεπώς είναι δυνατοί αντίπαλοι».

Ο αρχηγός του Πανιωνίου Μάριος Μπατής, που προέρχεται από τραυματισμό στο γόνατο, ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης, ενώ η κατάσταση του Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, θα επανεκτιμηθεί σήμερα από το ιατρικό επιτελείο. Ο Αμερικανός γκαρντ θα ακολουθήσει την αποστολή στην Δράμα, αλλά θα προφυλαχθεί εν όψει της συνέχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια