Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άργησε να «ξυπνήσει»…

Ο Ιστορικός άργησε 45 λεπτά να δείξει τον καλό του πρόσωπο και έτσι παραχώρησε την ισοπαλία με 1-1 στον Πανθρακικό. Οι παίκτες του Νίκου Πα...

Ο Ιστορικός άργησε 45 λεπτά να δείξει τον καλό του πρόσωπο και έτσι παραχώρησε την ισοπαλία με 1-1 στον Πανθρακικό.


Οι παίκτες του Νίκου Παντελή δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια βρισκόμενοι πίσω στο σκορ.

Στην «επανάληψη» οι κυανέρυθροι πήραν τα ηνία του αγώνα, πίεζαν συνεχώς και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 86’ με όμορφη κεφαλιά του Λαμπρόπουλου.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 30 λεπτά ο Πανιώνιος δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Σέρεμετ.

Από την άλλη, ο Πανθρακικός πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και στις αντεπιθέσεις προσπαθούσε, κυρίως με τους Τζανη και Ρομέου, να φανεί απειλητικός.

Η καλύτερη στιγμή σε αυτό το διάστημα για τον Ιστορικό προήλθε στο 9ο λεπτό από την συνεργασία των Καμπάνταη και Αραβίδη, με την κεφαλιά του τελευταίου να περνάει άουτ.

Στο 36’ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πίεζαν ψηλά σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Ιγκόρ να κλέβει την μπάλα από τον Λαμπρόπουλο, να περνάει τον Αυλωνίτη και με ψύχραιμο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου.

Αυτό ήταν και το σκορ του 45λέπτου, αφού οι κυανέρυθροι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιστορικός μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και στ 47’ λίγο έλειψε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Ντούνη να κάνει το δυνατό σουτ και τον Σέρεμετ να διώχνει με δυσκολία.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος απείλησε ξανά την εστία του Πανθρακικού, καθώς ο Λαμπρόπουλος έπιασε μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι έδιναν βάση στην άμυνα τους, αφήνοντας ουσιαστικό το επιθετικό κομμάτι.

Στο 62’ ήταν η σειρά του Αραβίδη να απειλήσει, όμως το μακρινό σουτ που επιχείρησε, πέρασε λίγα μέτρα μακριά από δεξί κάθετο δοκάρι του Σέρεμετ.

Από εκείνο το σημείο και ύστερα οι παίκτες του Πανθρακικού προσπαθούσαν να «φάνε» όσο περισσότερο χρόνο μπορούσαν, καθώς καθυστερούσαν συνέχεια, με τον τερματοφύλακα των «πράσινων» να βλέπει μετά από αρκετά λεπτά την κίτρινη κάρτα του Γιάχου.

Στα επόμενα λεπτά οι παίκτες του Νίκου Παντελή συνέχιζαν να πιέζουν τον αντίπαλο τους, όμως η μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων τους έκανε τη… ζωή δύσκολη.

Ο Πανθρακικός δεν σταμάτησε ούτε και στη συνέχεια τις... καθυστερήσεις, με το παιχνίδι να σταματάει συχνά και ο ρυθμός να χάνεται.

Οι κυανέρυθροι, όμως, δεν το έβαλαν κάτω, συνέχισαν να πιέζουν και στο 86’ η προσπάθεια τους απέφερε καρπούς. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με εντυπωσιακό άλμα και δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ, κάνοντας το 1-1.

Ο Ιστορικός δεν σταμάτησε εκεί και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε μία ανάσα από την ολική ανατροπή, όμως ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Αραβίδη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Κολοβός (84’ Πάνος), Λάσνικ (46’ Ντούνης), Αραβίδης, Καμπάνταης (64’ Γιάννου).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ρομέου, Μίκολιτς, Φονσέκα, Λαδάκης, Μαξίμ, Μπαϊκαρά, Ερνάντεζ, Τζανης (59’ Ντιόγκο), Χρήστου.


Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια