Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θα μπορούσαμε και τη νίκη...»

Ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο Πανιώνιος από τον Πανθρακικό με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού εμφανίστηκε ο Απόστ...

Ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο Πανιώνιος από τον Πανθρακικό με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού εμφανίστηκε ο Απόστολος Γιάννου με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης.


«Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μας ικανοποιεί ο βαθμός της ισοπαλίας. Πιστεύω ότι αν είχαμε λίγο χρόνο ακόμη θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Γιάννου στην κάμερα της Nova.

Για το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσίασε ο Πανιώνιος στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο: «Στο πρώτο ημίχρονο μας πήρε αρκετό χρόνο να βρούμε τα πατήματα μας λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Στο δεύτερο η ομάδα πήρε μπρος, παίξαμε καλύτερα και δημιουργήσαμε φάσεις. Πήραμε την ισοπαλία και αυτό είναι κάτι θετικό έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς».

Για το ντεμπούτο του: «Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι σε αυτό το σύλλογο. Ήταν να έρθω στον Πανιώνιο πριν από τέσσερα χρόνια όμως ήρθα τώρα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ αλλά και τον εαυτό μου. Θέλω ακόμη δουλειά γιατί δεν έχω βρει τα πατήματα μου αλλά νομίζω ότι στη συνέχεια με τη βοήθεια του προπονητή και της ομάδας θα φτάσω εκεί που πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια