Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λαμπρόπουλος: «Το αφιερώνω στον Παντίδο»

O σκόρερ του Πανιωνίου στο ισόπαλο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην εικόνα της ομάδας και στ...

O σκόρερ του Πανιωνίου στο ισόπαλο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην εικόνα της ομάδας και στο γκολ που σημείωσε.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες μου, από τον κόσμο. Κλείσαμε 123 χρόνια ζωής και δεν καταφέραμε να νικήσουμε από ένα λάθος δικό μου και ένα γκολ δικό μου. Έτσι τα φέρνει η ζωή. Εγώ από την πλευρά μου, θέλω να αφιερώσω το γκολ μου στον Νίκο Παντίδο. Να είναι καλά και να είναι γρήγορα δυνατός και ξανά μαζί μας».

Για τη βελτιωμένη εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου: «Σίγουρα όταν έχεις δύο εβδομάδες αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αποσυντονίζεσαι. Σίγουρα το ότι είχαμε φάει τέσσερα γκολ από τον ΠΑΟΚ στο προηγούμενο παιχνίδι μας είχε αποσυντονίσει και θέλαμε να μπούμε και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και για την ιστορία του συλλόγου. Ο ενθουσιασμός μας βγήκε εναντίον γιατί αν και είπαμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι λίγο πιο ήρεμα, μπήκαμε από την αρχή με πολύ φόρα και ο αντίπαλος μας περίμενε. Κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν στο πρώτο ημίχρονο και ήρθε
και το γκολ από το λάθος μου. Στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμίσαμε και αυτό βγήκε στο παιχνίδι μας».

Για το αν μένουν ικανοποιημένοι από την ισοπαλία: «Σίγουρα όταν ξεκίνησε το ματς θέλαμε τους τρεις βαθμούς, όμως το σημαντικό είναι ότι δεν χάσαμε. Έχουμε μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα. Θα πάμε για το καλύτερο στον Εργοτέλη γιατί πρέπει να μαζεύουμε βαθμούς για να μην μπλέξουμε στη συνέχεια».

Για το γκολ που πέτυχε: «Όπως είπα και πριν θέλω να το αφιερώσω στον Νίκο Παντίδο και να ευχηθώ να είναι γρήγορα μαζί μας».


Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια