Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταμάτης: «Ο Πανιώνιος θα πρωταγωνιστεί και φέτος»

Για την προετοιμασία της ομάδας, την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, αλλά και την συνεργασία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μίλησε ο Δημήτρης Στ...

Για την προετοιμασία της ομάδας, την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, αλλά και την συνεργασία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μίλησε ο Δημήτρης Σταμάτης.


Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός ταλαντούχος γκαρντ του Ιστορικού στην ιστοσελίδα sportculture.gr:

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία μέχρι τώρα είναι πολύ σκληρή, αλλά προσπαθούμε πολύ και μέρα με την μέρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο: «Η αλλαγή είναι μεγάλη για μένα και για τον λόγο αυτό θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να καταφέρω να ενταχθώ στην ομάδα όσο πιο γρήγορα μπορώ για να την βοηθήσω κατάλληλα τη νέα σεζόν».

Για την συνεργασία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Είμαι πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με τον coach Σφαιρόπουλο καθώς βοηθάει τους νεότερους σε ηλικία, κάτι το οποίο είδαμε και πέρυσι με τον Αγραβάνη και πιστεύω πως θα με βοηθήσει κι εμένα την φετινή σεζόν ώστε να προχωρήσω στην καριέρα μου».

Για το κίνητρο του Eurocup: «Η συμμετοχή στο Eurocup είναι ένα επιπλέον κίνητρο γιατί το επίπεδο στην διοργάνωση αυτή είναι υψηλό. Φυσικά είναι πιο δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα παιχνίδια αυτά».

Για τους στόχους του για τη νέα σεζόν αλλά και το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και πιστεύω πως ο Πανιώνιος θα πρωταγωνιστεί και φέτος όπως και τα προηγούμενα 2 χρόνια. Σχετικά με τους στόχους μου, όπως είπα και προηγουμένως θα προσπαθήσω να μπω στην ομάδα και να την βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

1 σχόλιο

  1. Σε αυτή τη φωτογραφία είναι ίδιος ο πατέρας του, ο Αντώνης που τον ξέρω από μωρό παιδι. Παλαιός καλαθοσφαιριστής του ΤΥΦΩΝΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ, ΟΣΦΠ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή