Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστασιάδης στα panionianea.gr: «Φεύγω από τον Πανιώνιο»

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης Παρελθόν από την ομάδα πόλο του Πανιωνίου αποτελεί ο Ζάχος Αναστασιάδης, ο οποίος με αποκλειστική του δήλωση...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Παρελθόν από την ομάδα πόλο του Πανιωνίου αποτελεί ο Ζάχος Αναστασιάδης, ο οποίος με αποκλειστική του δήλωση στα panionianea.gr εξηγεί τους λόγους για τους οποίους μπήκε τέλος στην συνεργασία του με τον Ιστορικό.

Αναλυτικά:

«Κάποιοι δεν σεβάστηκαν την ιστορία μου στην ομάδα και το τι έχω προσφέρει γι αυτήν. Ότι δήλωσα παλιότερα ισχύει. Εγω ήμουν ο πρώτος που περίμενα και το ξέρουν όλοι και πίστευα ότι κάτι θα γίνει και θα βρεθεί η λύση για όλα αυτά που ακουγόντουσαν περί διάλυσης της ομάδας κλπ. Ποτέ δεν συζήτησα με άλλη ομάδα, γιατί ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Πανιώνιο. Τελικά, όμως, κάποιοι δεν βρήκαν λύση για μένα και κάποιοι άλλοι είχαν το Πανιώνιο σαν τελευταία επιλογή, επειδή δεν βρήκαν κάτι άλλο. Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και δεν κάνει να τον αντιμετωπίζει κανένας έτσι.

Ο λόγος, λοιπόν, που φεύγω είναι ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε το άθλημα μας έχει γίνει ερασιτεχνικό πλέον και αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε κάθε μέρα. Οι προπονήσεις έχουν κανονιστεί 21:00 με 23:00 το βράδυ. Το μόνο που ζήτησα ήταν να υπάρξει μια λύση να κάνω δύο βραδινές προπονήσεις και να βρούμε λύση να γίνονται οι προπονήσεις τις άλλες μέρες πιο νωρίς, ή μεσημέρι ή νωρίτερα το απόγευμα, ώστε να μπορέσω να βοηθηθώ. Η απάντηση που πήρα εγώ, που έχω φορέσει το σκουφάκι της ομάδας για 10 χρόνια, ήταν αν δεν μπορείς σήκω φύγε. Αυτό μου αρκεί . ξαναλέω ο Πανιώνιος είναι ιδέα και όχι πρόσωπα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και στους στόχους της. Τα συναισθήματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Τώρα θα κοιτάξω να προλάβω για το που θα αγωνιστώ και θα δω τις προτάσεις που θα έχω».

Ζάχος Αναστασιάδης»

*Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια