Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η... ακτινογραφία των κυανέρυθρων

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Εργοτέλη. Γράφει ο Γιώργος Καρμ...

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Εργοτέλη.


Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γιαννακόπουλος: Δεν φέρει ευθύνη στο τέρμα που δέχτηκε και σε γενικές γραμμές είχε σωστές τοποθετήσεις στις περισσότερες φάσεις όπου χρειάστηκε να επέμβει.

Κούρντι: Είχε αρκετή δουλειά από την μεριά του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως τα πήγε αρκετά καλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Κούρος: Αντίθετα με τον Κούρντι, ο Κόυρος είχε περισσότερη δουλειά στο πρώτο ημίχρονο. Αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που με τις παρεμβάσεις του έκοψε επικίνδυνες επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων.

Αυλωνίτης: Πρώτος στις περισσότερες φάσεις απέναντι στους επιθετικούς του Εργοτέλη, με καλή και δυναμική παρουσία. Στο τέρμα των γηπεδούχων ίσως θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στην κεφαλιά-διώξιμο της μπάλας πριν φτάσει η μπάλα στον Αναστασάκο.

Λαμπρόπουλος: Ο καλύτερος της αμυντικής γραμμής του Πανιωνίου. Σωστές τοποθετήσεις, δυνατός στις μονομαχίες και φυσικά κέρδισε το πέναλτι στο τέλος, με το οποίο ισοφάρισε ο Πανιώνιος.

Μητρόπουλος: Πολύ τρέξιμο, πολύ δύναμη στο παιχνίδι του και γενικά για μία ακόμη φορά ήταν το "μηχανάκι" της ομάδας στην μεσαία γραμμή.

Παναγιωτούδης: Ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας και πρόσφερε πολύτιμες βοήθειες τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας όσο και στο δημιουργικό.

Μενδρινός: Ίσως το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Μενδρινού. Πολύ καλός αμυντικά και επιθετικά ο έμπειρος μέσος.

Γιάννου: Πρώτο παιχνίδι που ξεκινάει στο βασικό σχήμα της ομάδας ο Απόστολος Γιάννου. Ο 23χρονος επιθετικός είχε καλή παρουσία, με τα περισσότερα λεπτά να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Κολοβός: Ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Πανιωνίου στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην "επανάληψη" έπεσε πολύ η απόδοση του και σωστά αντικαταστήθηκε από τον Νίκο Παντελή.

Αραβίδης: Έδωσε τις μάχες του με τους αμυντικούς του Εργοτέλη, όμως τις περισσότερες φορές ήταν μόνος του στην επίθεση της ομάδας. Για ένα ακόμη ματς κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, φτάνοντας συνολικά τα τέσσερα στο πρωτάθλημα.

Πάνος (64'): Μπήκε με σκοπό να δώσει τρεξίματα και να βοηθήσει στον αμυντικό τομέα. Στο δεύτερο κομμάτι έδωσε σημαντικές βοήθειες, ενώ επιθετικά η αλήθεια είναι πως δεν του βγήκαν οι περισσότερες φάσεις.

Καμπάνταης (72'): Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο όταν η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ και με την παρουσία του γέμισε περισσότερη η περιοχή του Εργοτέλη.

Λάσνικ (85'): Αν και αγωνίστηκε για πολύ λίγα λεπτά, κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση του κερδισμένου πέναλτι, ενώ και η σημαντική ευκαιρία των καθυστερήσεων προήλθε από δικό του φάουλ.

1 σχόλιο