Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H... κατάρα των στόπερ!

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Πανιώνιο και ειδικά στην θέση των κεντρικών αμυντικών η... κατάρα με τους τραυμ...

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Πανιώνιο και ειδικά στην θέση των κεντρικών αμυντικών η... κατάρα με τους τραυματισμούς δεν λέει να σταματήσει!


Στο ξεκίνημα της σεζόν, πριν ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα, ο Δημήτρης Τόσκας ήταν ο πρώτος που στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε και ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Επόμενος που έπεσε... θύμα των τραυματισμών ήταν Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος στο ματς με τον Παναθηναϊκό υπέστη ρήξη πλάγιου κοιλιακού και αυτές τις μέρες βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Τελευταίο... θύμα ήταν ο Νίκος Παντίδος, που χειρουργήθηκε την Τετάρτη και αναμένεται να επιστρέψεις στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου πέντε εβδομάδες.

Αν μάλιστα θυμηθούμε και τα περσινά, τότε μπορούμε να κάνουμε άνετα λόγο για "γκαντεμιά", αλλά και... κατάρα που υπάρχει στην θέση των στόπερ της ομάδας.

Την περασμένη περίοδο δεν ήταν λίγες οι φορές που οι κεντρικοί αμυντικοί του Ιστορικού είχαν υποστεί προβλήματα τραυματισμών, με πιο σημαντικό βέβαια τον τραυματισμό του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος είχε πάθει ρήξη χιαστών!

Ας ελπίσουμε να μπει ένα τέλος σε αυτή την ατυχία και να ηρεμήσει η ομάδα από τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια