Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κισκαμπάνης στα panionianea.gr: «Φαβορί ο Πανιώνιος»

Ο κεντρικός αμυντικός και ένας εκ των εμπειρότερων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Φώτης Κισκαμπάνης, μίλησε στα panionianea.gr για...

Ο κεντρικός αμυντικός και ένας εκ των εμπειρότερων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Φώτης Κισκαμπάνης, μίλησε στα panionianea.gr για την αναμέτρηση Κυπέλλου της ομάδας του με τον Πανιώνιο.


Ο 31χρονος άσος έχρισε ως φαβορί για την πρόκριση τον Ιστορικό, τονίζοντας –μεταξύ άλλων- πως οι κυανέρυθροι διαθέτουν μία καλά δουλεμένη και γυμνασμένη ομάδα.

Παράλληλα, επισήμανε πως στόχος του Απόλλωνα είναι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη, ώστε να παιχτεί η «υπόθεση» πρόκριση στην Καλαμαριά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα panionianea.gr ο Κισκαμπάνης

-Φώτη, πες μου πως περιμένεις το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο;

«Φυσικά και είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι σίγουρα το φαβορί της συνάντησης, καθώς έχει δείξει ότι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Εμείς νομίζω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τι άποψη έχεις για τον φετινό Πανιώνιο, σύμφωνα με όσα έχεις δει;

«Κατά την άποψη μου είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη και γυμνασμένη. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από το γεγονός πως έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Ο προπονητής του Πανιωνίου είναι πολύ αξιόλογος και ξέρει να παίρνει το 100% από τους παίκτες του».

-Στόχος της ομάδας σου σε αυτά τα δυο παιχνίδια Κυπέλλου;

«Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας και να παιχτεί η πρόκριση στην καλαμάρια»

-Οι πιθανότητες πρόκρισης που θα έδινες στις δυο ομάδες;

«Σίγουρα το φαβορί είναι ο Πανιώνιος, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι χρειαστεί για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην πρόκριση».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΗΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή