Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να επιστρέψει στις νίκες...

Με στόχο τους τρεις βαθμούς θα υποδεχτεί ο Ιστορικός τον Πανθρακικό στο σημερινό (15/09,18:15) παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματο...

Με στόχο τους τρεις βαθμούς θα υποδεχτεί ο Ιστορικός τον Πανθρακικό στο σημερινό (15/09,18:15) παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.


Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου ευελπιστούν πως η ομάδα θα δείξει ξανά το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και θα καταφέρει να φτάσει σε μία ακόμη σημαντική νίκη.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Νίκο Παντέλη, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παντίδου και Τόσκα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. ΄

Αντίθετα, ο Αυλωνίτης τις τελευταίες μέρες ανέβασε ρυθμούς και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τους "πράσινους" της Κομοτηνής. Στους εκλεκτούς του έμπειρου προπονητή βρίσκεται κανονικά και ο Κουλουχέρης, όπως και ο Γιάννου.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας, αυτό αναμένεται να αποτελείται από τους: Γιαννακόπουλο, Κούρντι, Κούρο, Λαμπρόπουλο, Κουλουχέρη (ή Αυλωνίτη), Μητρόπουλο, Μενδρινό, Παναγιωτούδη, Ντούνη, Αραβίδη και Κολοβό.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν με αξιώσεις και οι Λάσνικ, Καμπάνταης.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συνθέτουν την αποστολή του Πανιωνίου: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Γιάννου, Πάνος, Μενδρινός, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης, Καμπάνταης, Μαρουκάκης, Λάσνικ, Ριβέρο.

Να σημειωθεί τέλος πως ο Ιστορικός, που χθες έκλεισε 123 χρόνια ζωής, θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς με την μαύρη εμφάνιση.

Mε αυτόν τον τρόπο οι κυανέρυθροι θα αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής που έλαβε χώρα στη Σμύρνη το 1922 και η οποία είχε ως συνέπεια τον ξεριζωμό του Πανιωνίου.

Διαβάστε και... 

-Παντελής: «Το πιο σημαντικό μέχρι τώρα...»
-Καμπάνταης: «Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας»
-Εκδήλωση μνήμης στο ματς με τον Πανθρακικό!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια