Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιάννου στα panionianea.gr: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο»

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Πανιωνίου παραχώρησε στα panionianea.gr ο Απόστολος Γιάννου. Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη Ο 23χ...

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Πανιωνίου παραχώρησε στα panionianea.gr ο Απόστολος Γιάννου.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τη νέα «σελίδα» της καριέρας του με την… μετακόμιση του στην «Πλατεία», ενώ αναφέρθηκε και στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Πανιώνιος δεν πρέπει να έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία, εκφράζοντας την επιθυμία του να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Απόστολου Γιάννου στα panionianea.gr

-Απόστολε αρχικά καλώς ήρθες στον Πανιώνιο. Θέλω να μου πεις τα συναισθήματα σου για την μεταγραφή σου στην ομάδα...

«Πιστεύω πως έκανα μία πολύ καλή κίνηση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και επίσης να βοηθήσει και η ομάδα εμένα. Ο Πανιώνιος είναι ένα πολύ καλό σωματείο, με μεγάλη ιστορία. Διαθέτει καλή ομάδα, με πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και το κλίμα όπως έχω διαπιστώσει από τις πρώτες μου μέρες στον σύλλογο είναι εξαιρετικό».

-Πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η απόφαση σου να έρθεις στη Νέα Σμύρνη;

«Σίγουρα καμία απόφαση δεν είναι εύκολη. Έφυγα από μία ομάδα που ήμουν τα τελευταία χρόνια και ήρθα σε έναν πολύ καλό σύλλογο. Είμαι χαρούμενος τώρα που βρίσκομαι στον Πανιώνιο και ελπίζω να δικαιωθώ στην πορεία για την επιλογή μου».

-Πρώτη σου συμμετοχή με τα «κυανέρυθρα» στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό. Δύο λόγια για το ανεπίσημο ντεμπούτο σου με την φανέλα του Πανιωνίου…

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα σε μία, όπως διαπιστώσαμε, αρκετά δυνατή ομάδα. Η αλήθεια είναι πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν λίγο βαρύς και αυτό δεν μας διευκόλυνε να παίξουμε όπως θέλαμε. Για μένα ήταν το πρώτο ματς με την νέα μου ομάδα. Εντάξει ακόμα δεν ξέρω καλά τα παιδιά, τώρα τα μαθαίνω, όμως με τις προπονήσεις θα ενσωματωθώ κανονικά στην ομάδα».

-Είσαι σε θέση, από πλευράς ετοιμότητας, να βοηθήσεις άμεσα την ομάδα;

«Σίγουρα δεν είμαι ακόμα απόλυτα έτοιμος για να βγάλω ένα ολόκληρο παιχνίδι, αφού ναι μεν έκανα όλο αυτό το διάστημα κανονικά προπονήσεις, όμως λείπουν από τα πόδια μου παιχνίδια. Πιστεύω πως στο ερχόμενο ματς με τον Πανθρακικό, αν με χρειαστεί ο προπονητής θα είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα».

-Σε έχουμε δει να αγωνίζεσαι σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ποια είναι, όμως, η θέση στην οποία εσύ πιστεύεις πως μπορείς να αποδώσεις καλύτερα;

«Η κανονική μου θέση είναι αυτή του σέντερ φορ. Βέβαια και πίσω από τον επιθετικό μπορώ να αγωνιστώ αρκετά καλά. Στον Πλατανιά χρησιμοποιήθηκα και στα πλάγια της επίθεσης και νομίζω πως και εκεί μπορώ να ανταποκριθώ. Όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή μου θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

-Στόχος σου με τον Πανιώνιο;

«Στόχος είναι να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται η ομάδα. Ο Πανιώνιος δεν νομίζω να έχει και δεν πρέπει να έχει ως στόχο την παραμονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια