Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιαννακόπουλος στα panionianea.gr: «Μόνο νίκη με Άρη»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη Ο 20χρονος τερματοφύλακας του...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Νίκος Γιαννακόπουλος.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο 20χρονος τερματοφύλακας του Πανιωνίου μίλησε –μεταξύ άλλων- για το που κρίθηκε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας στο ερχόμενο ματς με τον Άρη είναι μόνο η νίκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του Ιστορικού στο πρωτάθλημα, στην δική του φετινή αγωνιστική παρουσία, αλλά και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Πανιωνίου για την συμπαράσταση του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ακόμα και όταν η ομάδα βρισκόταν πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιαννακόπουλου στα panionianea.gr

-Νίκο που πιστεύεις ότι κρίθηκε το αποτέλεσμα στο ματς με τον Ολυμπιακό;

«Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από εμάς. Χάσαμε πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και η ποιότητα κάποιων παικτών του Ολυμπιακού έκανα την διαφορά για τον αντίπαλο και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

-Τι είναι κρατάει ο Πανιώνιος από αυτό το παιχνίδι;

«Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο που αντιμετωπίσαμε αρκετά καλά τον Ολυμπιακό και δεν δεχθήκαμε γκολ, ενώ κρατήσαμε και περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας σε σχέση με το δεύτερο μέρος».

-Επόμενος αντίπαλος ο Άρης στη Νέας Σμύρνη. Φαντάζομαι πως στόχος της ομάδας είναι μόνο η νίκη, σωστά;

«Φυσικά. Πάμε μόνο για τη νίκη. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να φτάνεις στην επικράτηση και επειδή παίζεις στην έδρα σου, αλλά και επειδή μία νίκη δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια».

-Πως βλέπεις την συνέχεια για τον Πανιώνιο;

«Θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, ώστε να είμαστε πιο χαλαροί και να παίζουμε χωρίς ιδιαίτερο άγχος στη συνέχεια».

-Είσαι ευχαριστημένος από την έως τώρα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα;

«Η ομάδα, παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει, άρχισε πολύ καλά φέτος στο πρωτάθλημα. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα ήταν να νικάγαμε τον Πανθρακικό, όπου χάσαμε σημαντικούς βαθμούς στην έδρα μας».

-Εσύ έχεις ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά φέτος. Φαίνεται πως είσαι πιο έτοιμος και πιο προσαρμοσμένος την φετινή σεζόν σε σχέση με την πρώτη σου χρονιά στην ομάδα…

«Φυσικά. Η πρώτη χρονιά ήταν προσαρμογή για μένα σε κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Φέτος νιώθω πολύ πιο έτοιμος και είμαι εδώ για να προσφέρω και να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της».

-Οι δικές σου φιλοδοξίες ποιες είναι;

«Όπως είπα και πριν θέλω να βοηθήσω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και εγώ μέσα από αυτή την δουλειά να βρεθώ στην Εθνική ομάδα που είναι όνειρο για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή».

-Οι οπαδοί του Πανιωνίου και ειδικά οι Πάνθηρες, που γιόρτασαν και τα 30 χρόνια τους, στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν σταμάτησαν να σας υποστηρίζουν ακόμα και όταν είχε κριθεί το αποτέλεσμα…

-«Από την μέρα που ήρθα στην ομάδα πρώτη φορά είδα μία τόσο όμορφη και εντυπωσιακή εξέδρα. Οι οπαδοί μας έκαναν πραγματικά πολύ καλή δουλειά και τους ευχαριστούμε που σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν στο πλευρό μας και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και να μας βοηθούν ακόμα και όταν χάναμε. Αυτό δείχνει ότι και στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματα είναι μαζί μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια