Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι παραδόσεις είναι για να συντηρούνται...

Γράφει ο Δημήτρης Θεοδώρου... Στις 5 Οκτωβρίου του 2008 το όνομα του Πανιώνιου συνδέθηκε με μία ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία του ελληνικο...

Γράφει ο Δημήτρης Θεοδώρου...

Στις 5 Οκτωβρίου του 2008 το όνομα του Πανιώνιου συνδέθηκε με μία ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όχι, όμως, για καλό! Ήταν η μέρα που ο Πανθρακικός πανηγύριζε την πρώτη του νίκη στη μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας.


Με τον Λουντοβίκ Κλεμάν να εκτελεί άψογα ένα φάουλ στο 76' και τον -μετέπειτα παίκτη του Ιστορικού- Σίτο Ριέρα να έχει σημαντικό μερίδιο στην επικράτηση, η ομάδα της Κομοτηνής έγραψε τη δική της... παράγραφο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά. Ο Ριέρα ήρθε κι έφυγε, ο Κλεμάν άνοιξε μπουγατσάδικο στη Γαλλία και ο Πανιώνιος κατάφερε να χτίσει μία πολύ καλή παράδοση στις συναντήσεις του με τους πράσινους του Βορρά. Για την ακρίβεια, καλύτερη δεν γίνεται, αν σκεφτεί κανείς πως στις υπόλοιπες πέντε επίσημες αναμετρήσεις που έχουν ακολουθήσει, η ομάδα της Σμύρνης μετρά μόνο νίκες... Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι σε τρεις αγώνες στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος έχει ισάριθμες νίκες, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ!

Για αύριο, λοιπόν, δεν ζητάμε ούτε πολλά, ούτε εξωπραγματικά! Μία καλή εμφάνιση και το τρίποντο για να δούμε την παράδοση να συντηρείται και ακόμη περισσότερους να τους πονάει ο... σβέρκος όταν προσπαθούν να μας κοιτάξουν!

Στις δηλώσεις που παραχώρησε, ο Νίκος Παντελής έδωσε την πλέον ορθή διάσταση στη σημαντικότητα του αγώνα. Πρόκειται για ματς-εξάποντο κόντρα σε έναν αντίπαλο, που αν δεν μας “κάτσει καλά” η χρονιά, θα τον έχουμε απέναντί μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι ποδοσφαιριστές να παρασυρθούν από τη διακοπή του πρωταθλήματος ή από το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική και δεν χρειάζεται να... τρέχουμε! Με λίγα λόγια, νίκη πάση θυσία!

Ευχή όλων είναι η παρουσίαση των πολύ όμορφων εμφανίσεων που έγινε την Παρασκευή στη Βάρη, να αποδειχθεί και γουρλίδικη!

Δεν υπάρχουν σχόλια