Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος είσαι...

O Ιστορικός υποδέχεται απόψε (28/09,20:30) τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη και άπαντες στην "Πλατεία" είναι έτοιμοι για ένα ματς-γιορ...

O Ιστορικός υποδέχεται απόψε (28/09,20:30) τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη και άπαντες στην "Πλατεία" είναι έτοιμοι για ένα ματς-γιορτή!


Οι Πάνθηρες στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα γιορτάσουν στην θύρα 3 τα 30 χρόνια από την ίδρυση τους, με μία εξέδρα που αναμένεται να είναι εντυπωσιακή και πολύ.... κυανέρυθρη.

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να τα... δώσουν όλα, ώστε η ομάδα να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν σαφώς δυνατό, αλλά όχι και ανίκητο αντίπαλο.

Ο Νίκος Παντελής έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του πως το παιχνίδι χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση και περιμένει από αυτούς να δείξουν από το πρώτο λεπτό το απαραίτητο πάθος, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.

Η αρχική ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο ο έμπειρος προπονητής είναι: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Μενδρινός, Παναγιωτούδης, Αραβίδης, Ντούνης, Πάνος, Καμπάνταης.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι: Καλτσάς, Γιάννου, Λάσνικ.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Πάνος, Ζαχαράκης, Μενδρινός, Καλτσάς, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης, Μαρουκάκης, Λάσνικ, Ριβέρο, Ν. Παπαδόπουλος.

Εκτός να θυμίσουμε πως έχουν μείνει οι τραυματίες Κολοβός, Παντίδος, Τόσκας, Ανέστης και ο τιμωρημένος Μητρόπουλος.

Με τέσσερις πρώην κυανέρυθρους

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του αναμένεται να παραταχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τέσσερις ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έχουν φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου.

Πιο συγκεκριμένα στους πρώτους έντεκα του Μίτσελ θα βρεθούν οι Σιόβας, Σάμαρης, Μανιάτης και Μήτρογλου (είχε παίξει ως δανεικός στον Ιστορικό).

Οι υπόλοιποι εφτά της αρχικής σύνθεσης θα είναι οι: Ρομπέρτο, Μανωλάς, Χολέμπας, Ντινγκά, Κάμπελ, Βάις και Σαβιόλα.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι και οι Μέγιερι, Ντομίνγκες, Ιμπαγάσα, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο και Σέποβιτς.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΛΕΙΨΗΣ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΘΑ ΦΕΡΗ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ .ΜΑΓΚΕΣ 11 ΑΥΤΟΙ 11 ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΑΠΟΔΟΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή