Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πάθος σε κάθε παιχνίδι…»

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης Στους παίκτες του μίλησε πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης (18/09) ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Παν...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Στους παίκτες του μίλησε πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης (18/09) ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής.


Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε αρχικά στους ποδοσφαιριστές του πως δεν έπρεπε να μπουν χαλαρά στο ισόπαλο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη συγκέντρωσης που υπήρχε:

«Μπήκαμε πολύ χαλαρά στο παιχνίδι, κάτι που δεν πρέπει να γίνεται. Θα πρέπει σε κάθε αγώνα να βγάζετε πάθος από την αρχή. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, όπως θα έπρεπε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

Στη συνέχεια ο Παντελής δεν παρέλειψε να εκφράσει και την ικανοποίηση του για την αντίδραση της ομάδας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, τονίζοντας στους παίκτες ότι έδειξαν τις πραγματικές δυνατότητες του Πανιωνίου.

«Η απόδοση σας στα τελευταία λεπτά έδειξε και τις πραγματικές δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση που είχαμε στο τέλος και τα ψυχικά αποθέματα που δείξαμε».

Εκτός ο Γιάννου, προλαβαίνει ο Κολοβός

Στο κομμάτι της προπόνησης, το «μενού» για τους παίκτες του Πανιωνίου περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και δουλειά στον τομέα της τακτικής.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του. Η περίπτωση του, πάντως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Τέλος όσον αφορά τον Δημήτρη Κολοβό, ο ταλαντούχος επιθετικός του Ιστορικού αναμένεται να ανεβάσει τις επόμενες μέρες ρυθμούς και να δώσει κανονικά το παρών στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια