Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θετικά και αρνητικά από το Παγκρήτιο

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης Το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) που απέσπασε ο Πανιώνιος στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη "φανέρωσε" κάπ...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης

Το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) που απέσπασε ο Πανιώνιος στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη "φανέρωσε" κάποια θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα στο παιχνίδι της, αλλά και κάποια αρνητικά.


Τα θετικά...

-Ο Ιστορικός είχε καλή αμυντική τακτική στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάλει σωστές επιθετικές ενέργειες ο αντίπαλος.

-Η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ σε ένα σημείο που έλεγχε το ματς, όμως οι παίκτες δεν το έβαλαν κάτω και μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπάθησαν και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

-Ο Παύλος Μητρόπουλος έχει αποδειχθεί, έως τώρα τουλάχιστον, "λίρα εκατό". Πολύ τρέξιμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, "σκυλί" σε όλες τις μονομαχίες και σίγουρα με τις έως τώρα εμφανίσεις του αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας.

-Ο Χρήστος Αραβίδης βρήκε δίχτυα για τέταρτη φορά φέτος σε πέντε αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Ο αρχηγός του Ιστορικού έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν και δείχνει έτοιμος για να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή χρονιά.

-Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για ένα ακόμη ματς, εκτός από τα αμυντικά του καθήκοντα, ήταν συνεπής και στα επιθετικά του. Με τον Πανθρακικό ήταν ο παίκτης που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα, ενώ κόντρα στον Εργοτέλη κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Αραβίδης έφερε το ματς στα ίσια.

-Θετική εμφάνιση από τους Παναγιωτούδη, Μενδρινό στα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

-Αρκετά καλή εμφάνιση από τον Απόστολο Γιάννου στο πρώτο του παιχνίδι που ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας. Αγωνίστηκε, κυρίως, στο δεξί άκρο της επίθεσης και δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

-Χρόνια είχαμε να δούμε τόσο δίκαιη διαιτησία σε εκτός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα. Ο Δημητρόπουλος "σφύριξε" 50-50 και του αξίζουν μπράβο.

Τα αρνητικά...

-Το τέρμα που δέχτηκε η ομάδα προήλθε καθαρά από μία αδράνεια της άμυνας, η οποία αν και είχε καλή παρουσία στον αγώνα, στην συγκεκριμένη φάση δεν αντέδρασε καθόλου σωστά. 

-Έλειψε σε ένα ακόμη ματς η δημιουργία παιχνιδιού. Μενδρινός και Παναγιωτούδης τα πήγαν αρκετά καλά στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, όμως επιθετικά δεν μπόρεσαν να περάσουν τις απαραίτητες πάσες στους επιθετικούς της ομάδας.

-Ο Δημήτρης Κολοβός, αν και ήταν δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο, στην "επανάληψη" έπεσε πολύ η απόδοση του, με αποτέλεσμα να μην παίρνει πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο. 

-Η αντίδραση της ομάδας στις αλλαγές των γηπεδούχων με Πελέ και Μπαντιμπαγκά δεν ήταν καλή, αφού φάνηκαν οι κυανέρυθροι να θέλουν λίγο χρόνο μέχρι να καταλάβουν τις αλλαγές μαρκαρισμάτων.

-Έπρεπε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να βρεθεί πίσω στο σκορ η ομάδα, για να πιστέψει περισσότερο στις δυνατότητες της και να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο.

-Ίσως ο Λάσνικ να έπρεπε να περάσει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αυστριακός έχει "φαρμακερό" αριστερό πόδι και όποτε εκτελεί μία στημένη φάση ή περνάει κάποια πάσα στους επιθετικούς, η ομάδα βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για γκολ.

4 σχόλια

  1. παλι καλα με το χ...τωρα ο γαυρος...καρφιτσα δεν πρεπει να πεφτει στην 3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΜΙΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΒΑΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΗ?ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ 50-50.ΕΔΕΙΞΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ Η ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΚΛΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με τον Καρμιρη σχεδον σε ολα οσα εγραψε, ομως θελω να σταθω κ εγω στην διαιτησια οντως ηταν πολυ καλη.. Ειμαι 45 χρονων και προσπαθω να θυμηθω απο ποτε ειχαμε τοσο σωστη διαιτησια σε ματς εκτος εδρας.. Επισης συμφωνω με τον φιλο παραπανω οτι πρεπει να παρει ευκαιριες ο Μαρουκακης, αλλα και ο Γιαννου ειναι καλος παικτης και το εχει δειξει στις μικρες Εθνικες ομαδες αλλα και οπου εχει παιξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή