Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βαθμός... ψυχής!

Ο Ιστορικός δείχνοντας πείσμα και ψυχικά αποθέματα κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη, μ...

Ο Ιστορικός δείχνοντας πείσμα και ψυχικά αποθέματα κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη, με εύστοχο πέναλτι του Αραβίδη στο 91ο λεπτό.


Η ομάδα του Νίκου Παντελή είχε τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 69', βρήκε τις δυνάμεις, είχε την ψυχή και μπόρεσε να αντιδράσει στο τέλος της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, με τον Εργοτέλη να έχει μεν στο μεγαλύτερο διάστημα την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Γιαννακόπουλου.

Από την άλλη, οι κυανέρυθροι, έχοντας καλή αμυντική λειτουργία, προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, κυρίως με τους Κολοβό και Γιάννου.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποια μακρινά σουτ, όμως η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου δημιουργήθηκε στο 43ο λεπτό και άνηκε στον Πανιώνιο.

Ο Γιάννου από τα δεξιά έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα, με τον Παναγιωτούδη να πιάνει το πλασέ στην κίνηση από το σημείο του πέναλτι και τον Αθανασίου να διώχνει με δυσκολία.

Έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το 0-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Πανιώνιος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 56’ έφτασε μία ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, όμως ο Αθανασίου είπε όχι στο δυνατό κοντινό σουτ του Γιάννου.

Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 69’ και ενώ οι κυανέρυθροι έδειχναν να ελέγχουν το ματς, ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αναστασάκος έδωσε στον Μπαμ Μπαμ, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Πανιώνιο να προσπαθεί να αντιδράσει, όμως δεν έβρισκε εύκολα διαδρόμους προς την εστία των γηπεδούχων.

Τελικά οι προσπάθειες του Ιστορικού απέφεραν καρπούς στις καθυστερήσεις, με τον Λαμπρόπουλο στο 90’ να κερδίζει πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα ο Αραβίδης από τα έντεκα βήματα ήταν εύστοχος γράφοντας το τελικό 1-1.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, με τον Αθανασίου να διώχνει το φάουλ του Λάσνικ και τον Αραβίδη να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

To τελικό αποτέλεσμα θεωρείται σε γενικές γραμμές δίκαιο, με τον Αραβίδη να πετυχαίνει το τέταρτο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Εργοτέλης
(Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Μπουχαλάκης (60’ Πελέ), Χαντί (62’ Μπαντιμπαγκά), Μπαμ Μπαμ, Ρομάνο, Αναστασάκος (87’ Διαμαντάκος)

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Κοζορώνης, Κοιλιάρας

Πανιώνιος (Νίκος Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (85’ Λάζνικ), Μενδρινός, Αραβίδης, Παναγιωτούδης (72’ Καμπάνταης), Μητρόπουλος, Γιάννου (64’ Πάνος)

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. POLI LIGOS O PROPONITIS MAS. DE BOREI NA PIGAINEI APLA GIA TO X ENO DEN EXEI DEIKSEI TIPOTA O ERGOTELIS KAI NA MOU VGAZEI TON GIANNOU GIA NA MOU VALEI DEFTERO DEKSI BAK.SIMERA EFKOLA BOROUSAME NA NIKISOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή