Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντελής στα panionianea.gr: «Χρόνια πολλά Πάνθηρες»

Τις ευχές του στους Πάνθηρες που συμπληρώνουν φέτος 30 χρόνια ζωής έδωσε μέσω του panionianea.gr ο Νίκος Παντελής. Ο τεχνικός του Ιστορικού...

Τις ευχές του στους Πάνθηρες που συμπληρώνουν φέτος 30 χρόνια ζωής έδωσε μέσω του panionianea.gr ο Νίκος Παντελής.


Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε αρχικά: «Θέλω να δώσω και εγώ τα δικά μου χρόνια πολλά στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας, τους Πάνθηρες, για τα 30 χρόνια που συμπληρώνουν φέτος. Είναι το πιο δυναμικό κομμάτι των φίλων του Πανιωνίου και όλα αυτά τα χρόνια έχει συνδεθεί το όνομα των Πανθήρων με αυτό του Πανιωνίου», ήταν τα λόγια του Νίκου Παντελή, για να συμπληρώσει:

«Θέλω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη και την συμπαράσταση που παρείχαν στην ομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό και φυσικά τους θέλουμε να βρίσκονται κοντά μας και στη συνέχεια».

Σε δύο γκρουπ η προπόνηση

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Πανιωνίου γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ το πρωί της Κυριακής (29/09) στο γήπεδο της Βάρης.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς.

Την Δευτέρα (30/09) οι παίκτες του Ιστορικού έχουν πάρει ρεπό από τον προπονητή τους, με την προετοιμασία για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη να ξεκινάει ουσιαστική την Τρίτη (01/10).

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια