Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το μυαλό μόνο στον Άρη!

Το παιχνίδι και η ήττα με τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Πανιώνιο και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας έχουν επικεντρωθεί στ...

Το παιχνίδι και η ήττα με τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Πανιώνιο και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας έχουν επικεντρωθεί στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη στη Νέα Σμύρνη.


Οι κυανέρυθροι έχουν τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και σε περίπτωση νίκης θα καταφέρουν να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τον προσεχή αντίπαλο τους, που και αυτός έχει τον ίδιο στόχο στο πρωτάθλημα.

Επίσης, ο Ιστορικός έχει να γευτεί την χαρά της νίκης από το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (σ.σ.3-0) και κόντρα στον Άρη χρειάζονται και πρέπει να αποκτηθούν οι τρεις βαθμοί.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως πλέον από εδώ και πέρα το πρόγραμμα είναι πιο βατό για τον Πανιώνιο, καθώς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχει να αντιμετωπίσει ομάδες που θεωρητικά είναι στα "κυβικά" του.

Βέβαια, αγωνιστικά η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί -ειδικά- στην δημιουργία του παιχνιδιού της, ενώ πρέπει να εκμεταλλευτεί απόλυτα την έδρας της, με τους αντιπάλους να "ματώνουν" για να καταφέρουν να πάρουν βαθμό στη Νέα Σμύρνη.

Όπως και να έχει αυτή τη στιγμή προέχει για παίκτες και τεχνικό τιμ η αναμέτρηση με τον Άρη, όπου στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις επιτυχίες!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια