Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ίωση ο Γιάννου

Με τον Απόστολο Γιάννου να μένει εκτός προπόνησης, ξεκίνησε την Τρίτη (01/10) η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εντός έδρας παιχνίδι του Σ...

Με τον Απόστολο Γιάννου να μένει εκτός προπόνησης, ξεκίνησε την Τρίτη (01/10) η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη.


Ο νεαρός επιθετικός ταλαιπωρείται από μία ίωση και έτσι δεν κατάφερε να γυμναστεί στην προπόνηση της Τρίτης στη Βάρη.

Πάντως, η κατάσταση του δείχνει να μην είναι ιδιαίτερα σοβαρή και έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να αγωνιστεί στο ματς με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί και πέρα, στην διάθεση του Νίκου Παντελή έχει τεθεί ο Παύλος Μητρόπουλος, που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, ενώ και ο Δημήτρης Κολοβός αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

"Μην σας ξεγελά η βαθμολογία"

Ο τεχνικός του Ιστορικού, πριν την έναρξη της προπόνησης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα με τον Άρη, τονίζοντας τους μεταξύ άλλων: "Επ ουδενί δεν πρέπει να σας ξεγελά η βαθμολογική θέση του Αρη. Θα χρειαστεί να καταβάλλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε το ματς και αυτό πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας".

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια