Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καββαδάς: «Οικογένεια ο Πανιώνιος»

«Ο Πανιώνιος είναι οικογένεια, τέτοιο κλίμα δύσκολα συναντάς σε άλλη ομάδα», δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς. Ο 22χρόνος διεθνής σέντερ μίλησε στ...

«Ο Πανιώνιος είναι οικογένεια, τέτοιο κλίμα δύσκολα συναντάς σε άλλη ομάδα», δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς.


Ο 22χρόνος διεθνής σέντερ μίλησε στον ΟΠΑΠ TV και επισήμανε ότι: «Ο Πανιώνιος ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα για να συνεχίσω την καριέρα μου μετά την αρχή στον Ιωνικό Νικαίας. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή σε όλα τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό».

«Ο Πανιώνιος είναι μεγάλο σωματείο», τόνισε στην συνέχεια ο Καββαδάς. «Βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Το φετινό ρόστερ είναι μεγάλο και έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και από την άμυνα να παίρνουμε δύναμη για την επίθεση. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, τώρα ξεκινάμε. Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι δίπλα στην ομάδα, την στηρίζει και μας καταλαβαίνει. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι».

«Η εικόνα που δείξαμε στο ματς Κυπέλλου απέναντι στον Κολοσσό μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη στην διάρκεια της σεζόν», σχολίασε ο 22χρόνος σέντερ των «κυανέρυθρων».

«Ο Ηλίας Λιανός είναι πάντα δίπλα μας, στις προπονήσεις και στους αγώνες και η παρουσία του στην ομάδα μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ», σημείωσε ο Καββαδάς. «Μακάρι να υπήρχαν δέκα – δώδεκα ακόμη πρόεδροι σαν εκείνον στην Α1».

«Η εμπειρία της Εθνικής ήταν τρομερή», υπογράμμισε ο σέντερ του «Ιστορικού». «Οι εικόνες και οι παραστάσεις που πήρα από το υψηλότερο επίπεδο με βοήθησαν να βελτιωθώ».

Ο Καββαδάς χαρακτήρισε ως δυσκολότερο αντίπαλο στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας τον Μαρκ Γκασόλ.

Ο τραυματισμός του αρχηγού Μάριου Μπατή στον χθεσινό (9/10) αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου δεν εμπνέει ανησυχία για την συμμετοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ερχόμενης Κυριακής (13/10, 6 μ.μ.) με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα.

1 σχόλιο

  1. Ας πει καποιος απο την ομαδα στον Βασιλακη,οτι η ομαδα αυτη,δεν βρισκεται τα τελευταια χρονια στην τριτη θεση,αλλα ηταν ανεκαθεν η 3η ομαδα!!! Κλασικη και ιστορικη ''μπασκετομαδα''.Ηταν μωρο τοτε και τον δικαιολογω,γι αυτο δεν γνωριζει οτι,οταν ηταν ο παοκ και ο αρης,μετα ημασταν εμεις,(εφοσον ηταν ανυπαρκτοι οι σιχαμενοι 2),ενω τωρα που ειναι αυτοι οι σιχαμενοι πρωτοι,παλι 3οι ειμαστε...Καλο ειναι να μαθενετε λοιπον τους αθλητες μας την ιστορια του συλογου και τα επιτευγματα,οσοι ασχολειστε γενικα με τα διοικητικα του καθε αθληματος,..Για να ξερουνε που παιζουν τα παιδια και ποσο ζυγιζει η φανελα που φορουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή