Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρη εκπροσώπηση στη Λαμπαδηδρομία

Με τon Βαγγέλη Σουφλέρη να συμμετέχει ολοκληρώθηκε η διέλευση της Ολυμπιακής φλόγας από τη Λαμία, που έχει τελικό προορισμό τη Ρωσία και του...

Με τon Βαγγέλη Σουφλέρη να συμμετέχει ολοκληρώθηκε η διέλευση της Ολυμπιακής φλόγας από τη Λαμία, που έχει τελικό προορισμό τη Ρωσία και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.


Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος, έλαβε μέρος στη διαδικασία, ως μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Βαγγέλης Σουφλέρης, ως μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, έλαβε μέρος στην Λαμπαδηδρομία στην πόλη της Λαμίας. Η Ολυμπιακή Φλόγα έχει ξεκινήσει το ταξίδι της για τη Ρωσία, όπου και θα φωτίσει την 22η Χειμερινή Ολυμπιάδα «SOCHI 2014».

Κατά την διέλευσή της από την Λαμία, οι τοπικοί φορείς διοργάνωσαν μια σεμνή τελετή στην κεντρική πλατεία της πόλης, κατά την οποία έγινε η ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων Ελλάδος και Ρωσίας και άναψε ο βωμός της πόλης.

Ο κ. Σουφλέρης στην σύντομη ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων: "Θα πρέπει όλα τα νέα παιδιά να μάθουν τη σημαίνει Ολυμπιακή Φλόγα, τι σημαίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Να μάθουν την ιστορία τους. Να μάθουν από που προέρχονται για να ξέρουν και που πηγαίνουν. Να μάθουν ότι δεν είναι αυτοί, που όπως λένε τα δελτία των 8 χρωστάνε στους υπόλοιπους Ευρωπαίους, αλλά ότι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι χρωστούν στους Έλληνες για όλα όσα έχουμε προσφέρει στην ανθρωπότητα».

4 σχόλια

  1. Και που είναι η κυανέρυθρη εκπροσώπηση?? Αν ήταν κάποιος αθλητής του Πανιωνίου να καταλάβω. Ο έμμισθος Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ,που ο ίδιος μας έχει δηλώσει ότι είναι γαύρος, τι σχέση έχει με τον Πανιώνιο??? Όταν μάλιστα πρόκειται και για αμφιβόλου ηθικής άτομο. Έχει κατηγορηθεί για υπεξαίρεση ,όταν ήταν πρόεδρος στην ομοσπνονδία τζούντο. Αλήθεια που τον βρήκαμε, άραγε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ BLUERED ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ 100%.ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΒΟΣΚΑΚΗ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ίσα ρε που σου χρωστάνε και οι Ευρωπαίοι για αυτά που κάναν πριν 2000 χρόνια οι Αρχαίοι τρομάρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σε διορθωσω μονο πως,δεν εχει δηλωσει γαυρος,αλλα παοκτζης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή