Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ημέρα θλίψης για τον ΠΑΟΚ και τον ελληνικό αθλητισμό!

Σαν σήμερα (04/10) πριν 14 χρόνια, η οικογένεια του ΠΑΟΚ θρηνούσε το χαμό των έξι νεαρών οπαδών του Δικεφάλου που τόσο άδικα και άδοξα έφυγα...

Σαν σήμερα (04/10) πριν 14 χρόνια, η οικογένεια του ΠΑΟΚ θρηνούσε το χαμό των έξι νεαρών οπαδών του Δικεφάλου που τόσο άδικα και άδοξα έφυγαν από τη ζωή.


Επιστρέφοντας από την Αθήνα, όπου είχαν παρακολουθήσει τη μεγάλη τους αγάπη κόντρα στον Παναθηναϊκό, η μοίρα τους έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι που θα μπορύσε.

Ο Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρονών, ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης 25 χρονών, η Χριστίνα Τζιόβα 18 χρονών, Ο Γιώργος Γκανάτσιος 22 χρονών και ο Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρονών, έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη στις 4:30 τα ξημερώματα, μη έχοντας την παραμικρή ευθύνη.

Τα χρόνια πέρασαν, όμως κανείς ποτέ δεν τους ξέχασε. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε... Τα ονόματά τους θα είναι για πάντα γραμμένα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Μακάρι βέβαια, αυτό να μη συνέβαινε ποτέ και να παρέμεναν για πάντα έξι από τους χιλιάδες ανώνυμους φίλους του Δικεφάλου.

Όπως ανακοίνωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού, μέλη του οποίου ήταν τα νεαρά «αετόπουλα», στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα κρεμαστούν μόνο τα πανό που θα γράφουν τα ονόματά τους, ενώ το ετήσιο μνημόσυνο θα λάβει πιθανότατα χώρα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Πηγή: metropolisradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια