Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τέλος οι Σουφλέρης, Γρίβας, Κόης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, καθώς όπως γνωστοποίησε την Δευτέρα (07/10) η κυανέρυθρη ΠΑΕ οι Σουφλέρης, Γρίβας (β...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, καθώς όπως γνωστοποίησε την Δευτέρα (07/10) η κυανέρυθρη ΠΑΕ οι Σουφλέρης, Γρίβας (βοηθός προπονητή) και Κόης (προπονητής τερματοφυλάκων) αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο.


Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΠΑΕ:

"Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ που συνεδρίασε εκτάκτως το απόγευμα της Δευτέρας, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Λύνεται η συνεργασία με τους κ.κ. Γιάννο Γρίβα, Θανάση Κόη, τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσφορά τους.
2. Κάνει δεκτή την παραίτηση του Βαγγέλη Σουφλέρη από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, το οποίο επίσης ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα".

4 σχόλια

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ (SOS ΟΧΙ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΤΗ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γ. δ/ντής είναι θέση έμμισθη διότι ουσιαστικά είναι αυτός που τρέχει τα ζητήματα μίας Παε. Και για να λειτουργήσει μία Παε θέλει πολλές, μα πάρα πολλές ώρες ενασχόλησης και μάλιστα όχι από ένα μόνο πρόσωπο! Ο επόμενος που θα έρθει πρέπει να αμείβεται είτε είναι Πανιώνιος, είτε λιγότερο Πανιώνιος, είτε τεχνοκράτης είτε οτιδήποτε! Διότι κανένας άνθρωπος στον κόσμο δε μπορεί να δουλέψει τόσες ώρες χωρίς αμοιβή! Διαφορετικά δε θα μπορέσει να ζήσει! Το ζητούμενο είναι εκείνος που θα έρθει να είναι ικανός και ας αμείβεται! Αρκεί η αμοιβή να είναι σύμφωνα με τις δυνατότητες της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aσφαλως και θα αμοιβετε , γιατι ο ΣΟΥΦΛEΡΗΣ δουλευε τζαμπα ???? απλως μας δουλευε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μισθός του ήταν 2.900 μεικτά μηνιαίως * 14 μισθούς. Αυτό μας κάνει 40.600 ετησίως .Αν προσθέσεις και τις εργοδοτικές εισφορές φτάνει περίπου κόστος 50.000 το χρόνο + κάποια επιπλέον μικροέξοδα, όπως κινητό . Με αυτά τα χρήματα πληρώνεις ένα καλό συμβόλαιο με τα σημερινά δεδομένα. Τα ίδια έπαιρνε και ο Κουτλίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή