Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντελής: «Δική μου ευθύνη το αποτέλεσμα»

Την ευθύνη για την ήττα από τον Άρη ανέλαβε ο Νίκος Παντελής, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνη. Αναλυ...

Την ευθύνη για την ήττα από τον Άρη ανέλαβε ο Νίκος Παντελής, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνη.


Αναλυτικά ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε:

Για το παιχνίδι: «Για εμάς ήταν μία πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Και γίνεται ακόμα χειρότερο με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Σημασία για εμάς έχει το δεύτερο ημίχρονο και έχει επίσης σημασία ότι δεν διαχειριστήκαμε σωστά το ματς ενώ είχαμε πετύχει το γκολ. Ο αντίπαλος έμεινε νε παίκτη λιγότερο και εμείς δεν πιέσαμε όπως θα έπρεπε. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι αποκλειστική ευθύνη δική μου. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο προπονητής έχει την ευθύνη».

Για την εικόνα της ομάδας: «Βγάλαμε κάποιες φάσεις, όμως δεν τα καταφέραμε. Έγιναν φάσεις, όμως δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Έλειπε το καθαρό μυαλό. Και το χειρότερο είναι πως δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο ο Άρης».

Για τον ίδιο: «Όταν μία ομάδα χάνει και η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται και με δέκα παίκτες, τότε η ευθύνη είναι του προπονητή, όπως είπα και πριν. Όταν λέω αναλαμβάνω την ευθύνη, το εννοώ με ότι αυτό συνεπάγεται. Θα μιλήσουμε και με την διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει. Το εννοώ ότι είναι δική μου η ευθύνη. Δεν διαχειριστήκαμε καθόλου καλά το παιχνίδι».

6 σχόλια

  1. Η ομάδα θέλει προπονητή. Μια χαρά παίχτες έχουμε.Φέρτε Τσιώλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε ΠΑΝΤΕΛΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ Ο Κ.ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ 18 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ?ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ...Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΟΤΡΗΝΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ H ΔEN ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ .ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ .ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΜΑΖΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ .ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 3-4 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΗ ΝΑ ΠΕΤΥΧΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ. ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΑΡΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ Α'ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΗ Η ΠΑΕ .ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ7 Οκτωβρίου 2013 στις 4:42 μ.μ.

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΝΕ ΤΣΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΤΣΟΛΗΣ .......Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΚΟΚΕ ΜΕ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ ΠΕΡΟΝΕ ΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ 3-4 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΡΤΟΜΕΝΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΦΟΥΣ...... ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ .........ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΣΕ ΣΤΕΛΝΗ ΣΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ .....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.......Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΠΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΟΞΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΑΜΕ ......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΙΟ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΧΤΥΠΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ Η ΟΜΑΔΑΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ [ ΝΕΜΕΑΣ ] ΛΕΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΣΟΛΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΖΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τα λέτε, μάθετε όμως και ορθογραφία γιατί πονάνε τα μάτια μας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή