Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα από τον ΠΑΟ, «επίθεση» του Διαμαντίδη στον Μπατή!

Την ήττα με 70-55 γνώρισε η ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο τελευταίο παιχνίδι για το τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης" που διεξήχθη στο...

Την ήττα με 70-55 γνώρισε η ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο τελευταίο παιχνίδι για το τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης" που διεξήχθη στο Ρέθυμνο.


Οι κυανέρυθροι στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να έχουν το προβάδισμα στο σκορ.  Στην δεύτερη περίοδο άλλαξε η εικόνα του αγώνα, με τους παίκτες του Σφαιρόπουλου να μην βρίσκουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση και έτσι μπήκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 35-24 υπέρ του ΠΑΟ.

Τα πράγματα δεν άλλα ιδιαίτερα και στο δεύτερο μέρος, με τους "πράσινους" να πατούν καλύτερα στο παρκέ.

Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 70-55, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να κρατάει τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά της ομάδας.

Να σημειωθεί, όμως, ότι το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το επεισόδιο ανάμεσα στον Μπατή και τον Διαμαντίδη.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της δεύτερης περιόδου ο αρχηγός του Πανιωνίου χρεώθηκε με φάουλ πάνω στον παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος, αντέδρασε υπερβολικά, με τους δύο παίκτες να αρχίσουν τα... γαλλικά.

Μετά τις ελεύθερες βολές, Διαμαντίδης και Μπατής συνέχισαν να μιλούν σε έντονο ύφος, με τον παίκτη του ΠΑΟ να επιτίθεται στον άσο του Ιστορικού, απλώνοντας τα χέρια του προς τα επάνω του. Τελικά, η άμεση επέμβαση των πιο ψύχραιμων ηρέμησε την κατάσταση.

Οι διαιτητές αποφάσισαν στη συνέχεια να χρεώσουν από μία τεχνική σε κάθε πάγκο και την αποβολή των δύο παικτών απ' το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Βέβαια, η κίνηση-επίθεση του Διαμαντίδη θεωρείται τουλάχιστον αντιεπαγγελματική!

Δεκάλεπτα: 13-16, 35-24, 56-37, 70-55

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Γιάνκοβιτς 5(1), Σανγκ 1, Μπράμος, Κάρι 14(2), Μπατίστ 8, Φώτσης 2, Αποστολίδης 4, Λάσμε 2, Ματσιούλις 4, Διαμαντίδης 7(2), Γκιστ 7, Παππάς 13(1), Σκορδίλης

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 7(1), Σταμάτης 3, Μοτσενίγος 2, Ντούβνιακ 4, Μισέλ 6, Μίλμπουρν, Αθανασούλας 5(1), Μπατής 1, Σίμτσακ 6, Καββαδάς, Σαλούστρος 7(2), Λανγκφοντ 14(1), Σπυρόπουλος

2 σχόλια

  1. ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ6 Οκτωβρίου 2013 στις 11:50 μ.μ.

    ΤΗΝ ΒΛΑΚΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΠΟΣΥΝΤΩΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ....... ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΔΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ........ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ .....ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1.2.3. ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ......ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΣΕ ΧΑΛΑ΄Ι΄ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ......ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ......ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΤΣΑΣ- ΠΑΝΟΥ - ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ - ΡΙΒΕΡΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΗΣ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ7 Οκτωβρίου 2013 στις 12:17 π.μ.

    ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΕΕΙ .....ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΡΕΣ .......ΤΟΝ ΤΣΟΛΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ .......Ο ΤΣΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΗ..... ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝΗ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ .......Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή