Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παραίτηση με καταγγελίες από Καπώνη

Ο Σπύρος Καπώνης με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε πως αποφάσισε να παραιτηθεί από Έφορος του τμήματος Τζούντο και από μέλος του Διοικ...

Ο Σπύρος Καπώνης με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε πως αποφάσισε να παραιτηθεί από Έφορος του τμήματος Τζούντο και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Έφορος γηπέδων του Πανιωνίου, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τη διοίκηση για αδυναμία οικονομικής και διοικητικής διαχείρισης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Κυριοι,
η αδυναμια της Διοικησης να διαχειριστει τα θεματα του Πανιωνιου ειναι πλεον εμφανης και τα προβληματα που ανακυπτουν το ενα μετα το αλλο δεν βρισκουν λυση.
Τα νεα μελη του ΔΣ περιμενουμε ακομη αναλυση των οικονομικων οπως ειχατε δεσμευτει απο τις προηγουμενες εκλογες.

Οι αποφασεις για την οικονομικη και διοικητικη διαχειριση δεν λαμβανονται απο τα θεσμικα οργανα αλλα απο ορισμενα μελη του ΔΣ, σε πολλες δε περιπτωσεις εχουν ανατεθει σε εξωθεσμικες επιτροπες γονεων.
Καταστρατηγειται το καταστατικο και καποιοι αποφασιζουν ερημην των θεσμικων οργανων για την τυχη του Συλλογου.

Για να μην θεωρησετε οτι ασκω γενικη και αοριστη κριτικη θα γινω πιο συγκεκριμενος:
Με την απο 6/9/2013 επιστολη μου σας ενημερωσα οτι το τμημα Τζουντο εχει ξεκινησει προπονησεις απο τις αρχες Σεπτεμβριου, σε ενα χωρο που εχει κριθει ακαταλληλος απο δυο διαφορετικες επιτροπες της περιφερειας και εχω ζητησει την διακοπη της λειτουργιας του στον συγκεκριμενο χωρο μεχρις οτου γινουν οι απαραιτητες τεχνικες παρεμβασεις, οπως αυτες περιγραφονται στις τεχνικες εκθεσεις, για την ασφαλεια των αθλητων και των συνοδων τους.

Με την ιδια επιστολη, σας εχω ενημερωσει επισης οτι η λειτουγια του συγκεκριμενου τμηματος, ξεκινησε εν αγνοια της Διοικησης, χωρις την παρουσια, την συμμετοχη η την εποπτεια του αρμοδιου Εφορου.

Οπως μαθαινω απο φημες, εχουν αναλαβει, χωρις καμια εξουσιοδοτηση απο το Διοικητικο Συμβουλιο, καποιοι γονεις αθλητων την οικονομικη και Διοικητικη διαχειριση του τμηματος.
Μεχρι σημερα και παρα την εκπληξη που διατυπωσε ο Γενικος αρχηγος κυριος Τσελεντης οταν τον ενημερωσα και τηλεφωνικα για τα παραπανω, δεν εχω λαβει καμια προφορικη η γραπτη απαντηση για τα δυο αυτα θεματα και δεν εχει ανασταλει η λειτουργια του συγκεκριμενου τμηματος, γεγονος που σημαινει οτι:

1. Αναλαμβανετε ως Διοικητικο Συμβουλιο, καθε ευθυνη (αστικη και ποινικη), για πιθανα ατυχηματα που με βεβαιοτητα θα συμβουν λογω των προχωρημενων φθορων του οπλισμου και του σκυροδεματος των κερκιδων 1, 2 & 3, (κερκιδες φιλοξενουμενων), οπως αναλυτικα περιγραφονται τοσο στις εκθεσεις των μηχανικων της περιφερειας, οσο και στις τεχνικες εκθεσεις ιδιωτων μηχανικων που τα τελευταια τρια χρονια εχουν κανει αυτοψιες.

2. Επικροτειτε τον συγκεκριμενο τροπο λειτουργιας των τμηματων που καταργει τη Διοικηση και ενισχυει τις αυθαιρεσιες και τις αποσπασματικες πρωτοβουλιες, χωρις κεντρικο σχεδιασμο και ελεγχο, αντιθετα με οσα κατα καιρους εχετε δηλωσει.

Θεωρω οτι η συγκεκριμενη διοικηση δεν μπορει να επιτελεσει το εργο της και για το καλο του Πανιωνιου θα πρεπει να οδηγηθουμε αμεσα σε συντεταγμενη εκλογικη διαδικασια.

Για τους παραπανω πολυ σοβαρους και ουσιωδεις λογους, παραιτουμαι απο Εφορος του τμηματος Τζουντο και απο μελος του Διοικητικου Συμβουλιου και Εφορος γηπεδων.

1 σχόλιο

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΓΣ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΤΟΥΝΤΕ ΓΙΑΤΙ?????????? ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ !!!!!!!!!!!!!! ΚΥΡΙΟΙ ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΣΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή