Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα με έναν πόντο για τον Ιστορικό

Την ήττα με έναν πόντο (75-74) γνώρισε ο Πανιώνιος από την Λουκόιλ Ακαντέμικ, σε ένα παιχνίδι που είχε συναρπαστικό φινάλε, στο πλαίσιο τ...

Την ήττα με έναν πόντο (75-74) γνώρισε ο Πανιώνιος από την Λουκόιλ Ακαντέμικ, σε ένα παιχνίδι που είχε συναρπαστικό φινάλε, στο πλαίσιο του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» του Ρεθύμνου.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με 15 πόντους, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με σωστές επιλογές σε επίθεση και άμυνα κατάφερε να διεκδικήσει έως τα τελευταίο δευτερόλεπτο τη νίκη.

Οι κυανέρυθροι στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσίασαν ιδιαίτερα καλό πρόσωπο κόντρα στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, όμως στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την απόδοση τους και με τον ΜακΚόλουμ να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση έδειξαν πως διαθέτουν και ψυχικά αποθέματα, αλλά και ικανότητες ως ομάδα.

Ιδιαίτερα καλή απόδοση είχαν και οι Λάνγκφορντ, Μίλμπουρν, ενώ σημαντικές βοήθειες πρόσφεραν και οι Καββαδάς, Ντούβνιακ.

Τα δεκάλεπτα: 10-19, 30-45, 54-65, 74-75

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 26 (4), Σταμάτης 2, Μοτσενίγος, Ντούβνιακ 8 (1), Μισέλ, Μίλμπουρν 13 (1), Αθανασούλας 4, Μπατής 3 (1), Σίμτσακ, Καββαδάς 4 (8 ριμπ.), Σαλούστρος 2, Λάνγκφορντ 12 (2).

Λουκόιλ Ακαντέμικ (Κόστιτς): Γουάιτ 16 (1), Βεργίνης 9 (1), Τάκερ 17, Κόλεφ, Μίνκοφ, Αβράμοφ 14 (2), Ματκίνκοβιτς, Γκεοργκίεφ 7 (1), Ατσάρα 12

Δεν υπάρχουν σχόλια