Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αθανασούλας: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας φέρνουν αντιμέτωπους τον Πανιώνιο και τον Κολοσσό Ρόδου, την Τετάρτη (9/10) στις 4 το μεσημέρι και...

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας φέρνουν αντιμέτωπους τον Πανιώνιο και τον Κολοσσό Ρόδου, την Τετάρτη (9/10) στις 4 το μεσημέρι και ο Γιάννης Αθανασούλας επισήμανε τη δυσκολία του αγώνα.

«Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της φετινής σεζόν. Παίζουμε εντός έδρας για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι σε σοβαρή ομάδα, όπως ο Κολοσσός Ρόδου. Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση. Ο Πανιώνιος έχει μεγάλους στόχους και στις τρεις διοργανώσεις που παίρνει μέρος και θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή με πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».

«Τα… ψέματα τελείωσαν, αρχίζουν οι επίσημοι αγώνες», ήταν η τοποθέτηση του 26χρόνος γκαρντ φόργουορντ σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο «Ιστορικός» και εξήγησε πως: «Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση και να νικήσουμε, καθώς η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ».
«Είναι το πρώτο εντός έδρας ματς της νέας σεζόν και θέλουμε τον κόσμο του Πανιωνίου στο πλευρό μας», τόνισε ο Αθανασούλας και παρατήρησε ότι: «Είναι ο έκτος παίκτης μας, χρειαζόμαστε την στήριξη του και μας δίνει δύναμη».

Η γενική είσοδος για την αυριανή συνάντηση έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Εξαιρούνται μόνο τα εισιτήρια διαρκείας. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από αύριο 2.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια